Andaz Amsterdam opent City spa

Ontsnap aan de hectiek van de dag in het verborgen juweel op de gracht. Andaz Amsterdam Prinsengracht opent een City Spa met een breed spectrum aan high-impact behandelingen op basis van pure, natuurlijke ingrediënten van de exclusieve Amerikaanse merken June Jacobs en Perricone.
Andaz Amsterdam City spa

City Spa

De City Spa heeft twee behandelkamers, een relaxruimte, een sauna en een experienceshower. Nadia Elerie en haar team stellen een resultaatgerichte behandeling samen aan de hand van gewenst effect en beschikbare tijd van de gast; Energie opdoen voor de volgende afspraak, mooi gemaquilleerd voor een speciale gebeurtenis of heerlijk bijkomen na een drukke werkdag. Bij ontvangst een kopje thee met stroopwafelmacaron, bij vertrek een persoonlijk huidverzorgingsadvies en samples.

Interieur architect

Het interieur van de City Spa is, net als de rest van het Andaz hotel, ontworpen door de befaamde architect Marcel Wanders. Zijn iconische signatuur laat zich herkennen in de Bisazza mozaïekentegels in One Minute Delft Blue stijl. De Spa heeft een knusse atmosfeer met speciaal gecreëerde geurige oliën en rustgevende muziek.

Schoonheidsspecialiste en visagiste Nadia Elerie had acht jaar een schoonheidssalon in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat en ademt beauty. Nadia heeft een goed gevoel voor wat de gast nodig heeft en voert dit uit tot in perfectie.

Het is elke keer weer geweldig om te horen dat mijn gast zich herboren voelt na een behandeling

Verzoringsproducten van Perricone

Momenteel voert de City Spa de luxueuze verzorgingsproducten van Perricone en als enige in Nederland June Jacobs. Zonder parabenen, conserveringsmiddelen en chemische toevoegingen completeren deze exclusieve Amerikaanse verzorgingslijnen de ultieme Spa-beleving. Unieke behandelingen zijn de bindweefsel massage van Perricone, de speciaal op maat gemaakte Flux behandeling die wereldwijd in alle Hyatt hotels wordt aangeboden en niet alleen het hele lichaam ontspant, maar tevens een zeer resultaatgericht effect heeft en de Maquillage met producten van Ellis Faas voor een verleidelijke verschijning. De prijs van een behandeling varieert van 45 tot 160 euro en biedt tevens de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de volledig uitgeruste fitnessruimte, de sauna en de experienceshower.
June Jacobs producten

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Andaz Amsterdam

Meer informatie over Andaz Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over slapen in Andaz Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Andaz Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.