IHG onderzoekt ‘The Future of the Local’

Vorige week vond in InterContinental Amstel, Amsterdam een exclusief evenement plaats waarbij nader werd ingegaan op de veranderende visie op reizen. Het evenement werd gehouden in het kader van het samenwerkingsverband met TED, het internationale ideeënplatform, en richt de blik op de wijze waarop de reiswereld zal veranderen door lokale en globale invloeden.

ihg-eerste-hotelketen-in-branche-gratis-internet-loyale-gasten

Belangrijke gespreksonderwerpen

Tijdens het debat in het hotel sprak National Geographic Emerging Explorer en Guerrilla Geographer Daniel Raven-Ellison met Gert Jan Hageman van restaurant de Kas, Wayne Modest van het Tropenmuseum, Jasper de Valk van TEDxAmsterdam, Etiquette expert Jan Jaap van Weering en Geraldine Connell van InterContinental Hotels and Resorts over ‘The Future of Local’.

Het evenement maakt deel uit van een samenwerkingsverband tussen InterContinental en TED waarmee ze proberen te achterhalen hoe “lokaal” in de toekomst tot uitdrukking zal komen. De volgende gespreksonderwerpen kwamen aan bod:

  • Wat is de toekomst van lokaal wanneer reizigers in elke stad op elk continent dezelfde koffie kunnen bestellen of hetzelfde T-shirt kunnen kopen?
  • Vinden reizigers dat de wereld meer toegankelijk wordt? Wordt de wereld kleiner dankzij de reismogelijkheden, maar ook dankzij technologische ontwikkelingen?
  • Kunnen lokaal en globaal in het belang van iedereen naast elkaar bestaan?

The Future of the Local

‘The Future of Local’ is één van de reeks internationale evenementen in InterContinental hotels over de hele wereld. De reeks begon met een aantal discussies gedurende een week, waarbij Daniel Raven Ellison tijdens TEDActive 2013 in Palm Springs in februari optrad als gastheer. Er vond ook een conversatie plaats op TED.com. Tijdens TEDActive waren vijftien TEDsters uit de hele wereld en vertegenwoordigers van zeven Amerikaanse universiteiten betrokken bij een aantal workshopsessies. Daar werd de relatie tussen internationale merken, gemeenschappen en individuele mensen besproken. De discussie is nog steeds gaande op social media feeds.

Het debat over ‘The Future of Local’ gaat door op TED.com en het evenement in Amsterdam op 23 mei borduurde ook verder op deze discussie, die mede zal bepalen hoe reizen er in de toekomst uitziet. Naast de bovengenoemde punten werd ook ingegaan op:

  • Hoe ontdekken mensen nieuwe steden en locaties en hoe worden ze beperkt door vooroordelen?
  • Hoe zouden hotels om moeten gaan met gasten uit verschillende culturen. Zouden ze een andere aanpak moeten hebben voor bijvoorbeeld gasten uit China of Rusland?
  • Wat is lokaal nou precies?

Simon Scoot, Vice President, Global Brand Management, InterContinental Hotels Group:

InterContinental Hotels & Resorts wil haar gasten de lokale identiteit laten ervaren en een beter beeld scheppen van de omgeving. Door allerlei verrijkende lokale ervaringen te bieden, blijven onze internationale gasten bij de tijd. Of het nu gaat om groene thee in Tokio, afternoon tea in Londen of bitterballen met Zaanse mosterd, het is belangrijk een consistente service-ervaring van wereldklasse te bieden en tegelijkertijd onze gasten te laten genieten van lokale gewoonten en tradities. Bovendien moeten we investeren in de toekomst van lokaal als we willen dat onze gasten en ons personeel een positieve plaats in de gemeenschap innemen.

Daniel Raven Ellison voegt hier het volgende aan toe:

Ik verleen graag mijn steun aan het project ‘The Future of Local’ en werk met plezier samen met InterContinental Hotels and Resorts en TED. Het is inspirerend dat grote merken dit debat willen aangaan. Als onderzoeker en vader is het een belangrijk onderwerp voor me. Ik wil een gevoel van bestemming behouden, versterken en beschermen voor de volgende generatie reizigers.

InterContinental Hotels and Resorts wil internationale reizigers allerlei verrijkende lokale ervaringen bieden, zodat zij bij de tijd blijven. Ga voor meer informatie over lokale hotels naar www.ihg.com.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.