CarDelMar: nieuwe partners in Nederland

De vakantiehuurautobroker CarDelMar heeft weer twee nieuwe partners in Nederland voor zich kunnen winnen. Binnenkort verschijnt het aanbod van CarDelMar op het reisportaal Mondygo.nl en zullen de reisburo’s van TravelXL, een keten van 20

vooraanstaande reisbureaus de huurauto’s van CarDelMar aanbieden. CarDelMar binnenkort als huurautopartner aangeboden worden. De verkoop via fysieke reisbureaus versterkt de huurautobroker door de overeenkomst met TravelXL: Het huurautoaanbod van CarDelMar is per direct via alle vestigingen van de reisburoketen boekbaar. De online-integratie volgt binnenkort.

car-del-mar

Belangrijke stap

Na de succesvolle start van ons verkoopoffensief in Nederland, verheugen wij ons over deze nieuwe belangrijke partners

Verklaart CarDelMar-directeur Carsten Greiner. De huurautoaanbieder werkt ook reeds sinds enige tijd samen met de touroperator World Ticket Center en het onlineportaal Prijsvrij. De nieuwe samenwerkingsverbanden ziet Greiner als verdere belangrijke stap op de Nederlandse markt.

Met onze aantrekkelijke prijzen en onze prima service nemen wij een uitstekende positie in op de markt. Wij staan open voor verdere deals!

CarDelMar

De broker CarDelMar biedt vakantiegangers sinds maart 2005 wereldwijd huurauto’s aan. Daarbij werkt CarDelMar in meer dan 60 vakantielanden met internationale autoverhuurders zoals Alamo, Avis en Europcar en lokale aanbieders samen. Sinds september 2011 maakt CarDelMar deel uit van de Auto Escape Group. Alle huurauto’s zijn in het reisburo of onder cardelmar boekbaar.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.