Commercial Zeeland vanaf 22 april weer op TV

Sinds 22 april is Zeeland weer met de toeristische TV-commercial te zien op de publieke omroepen. Hiermee wordt een vervolg gegeven aan de eerdere campagne begin dit jaar. De commercials worden uitgezonden in de periode van 22 april t/m 29 april en van 18 mei t/m 8 juni. De vorige campagne, die liep van december t/m februari, was succesvol. De uitzendingen leidde tot meer dan 40% meer bezoekers op de website VVV Zeeland en werd ook door de kijkers hoog gewaardeerd.

Gezamenlijke aanpak

Het uitzenden van de commercials maakt onderdeel uit van een gezamenlijke ambitie van de Provincie Zeeland, toeristische brancheorganisaties en Promotie Zeeland Delta (een samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s) om toeristisch Zeeland sterker te positioneren. In de afgelopen periode hebben diverse partijen nauw samengewerkt om het nieuwe LAND IN ZEE! concept te vertalen naar de toeristische sector.

Noodzaak

Doel van de campagne is om het aantal binnenlandse overnachtingen in de provincie te vergroten. Al enkele jaren is er een lichte afname te zien van het aantal Nederlandse bezoekers in de provincie. De TV campagne dient ervoor te zorgen dat Zeeland weer ‘top of mind’ wordt.

De commercial is te zien via www.youtube.nl/vvvzeeland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zeeland

 

Reviews lezen over Zeeland

Meer informatie over Zeeland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.