Jordan Tourism Board Informatiepagina gezin

De Jordan Tourism Board (JTB) lanceert een speciale informatiepagina voor families. Dat Jordanië een bestemming is voor jong en oud benadrukt JTB met de slogan: ‘The Ultimate Family Destination’. De pagina inspireert, amuseert en vertelt gezinnen wereldwijd waarom een bezoek aan Jordanië garant staat voor een onvergetelijke familievakantie.

jordan-tourism-board-lanceert-nieuwe-reispagina-voor-gezinnen

Voor ouders en kids

De familiepagina www.visitjordan.com/family is een overzichtelijke samenstelling van informatie en amusement. De pagina is bedoeld voor ouders én kinderen. Zo is er een overzicht van alle gezinsbestemmingen en activiteiten en staan in de ‘Family Fun kalender’ de leukste evenementen voor het hele gezin. Kids uit verschillende landen vertellen over hun vakantie in Jordanië en de speciale ‘kids area’ is gevuld met spelletjes en filmpjes van Jordaanse kinderen die trots hun land laten zien.

Kindvriendelijke activiteiten

JTB benadrukt de veelzijdigheid van Jordanië en de vele activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Voor kinderen is het een belevenis om te dobberen in de Dode Zee. Op ontdekkingstocht gaan in wereldwonder Petra, de Romeinse stad Jerash of in Natuurpark Mujib is een avontuur en kamperen in de Wadi Rum woestijn is super spannend. Even bijkomen kan met het hele gezin op het strand van badplaats Aqaba.

Meer informatie over familievakanties naar Jordanië: http://visitjordan.com/family/

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jordanië

 

Reviews lezen over Jordanië

Meer informatie over Jordanië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Jordanië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Jordanië met Skyscanner

Kaart van Jordanië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.