Beleef Kleinwalsertal met ON Top programma

Met het ON-Top programma kunnen vakantiegangers in het Kleinwalsertal, in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, aan bijzondere acitiviteiten meedoen. De frisse berglucht, de uitzichten en een lekker ontbijt met verse regionale producten laten je ontspannen de dag beginnen.

Tijdens een rondleiding over de ‘Walser Kulturweg’ neemt local Daniela Schwendiger de cultuurliefhebbers mee op pad. Daniela doet met haar verhalen over de cultuur van de Walsers oude tijden herleven.

Wandelingen

De begeleide wandeling „Tradition Landwirtschaft“ geeft een kijkje in het belang van de landbouw, de Walser Buura. Naast de prodcutie van melk- en vleesproducten dragen de boeren dagelijks actief bij aan de bescherming van het landschap. Tijdens een gemoedelijke wandeling vertelt Herbert Edlinger, plaatsvervangende obman van de „Genuss Region Kleinwalsertal Wild und Rind“, wandelgids en kok, over de omvangrijke werkzaamheden van de Walser Buura en de afstemming tussen de landbouw en de gastronomie in het dal.

Tip:

„Walser Omgang“ in het Kleinwalsertal
De Walser Omgang is een vitaliteitsprogramma ter verbetering van de levenskwaliteit, gezondheid en prestaties en is geheel afgestemd op de persoonlijke leefsituatie en conditie. Men kan kiezen uit wandelroutes met 3 verschillende thema’s: regeneratie, balans en activering. Deze wandelingen worden van dinsdag t/m donderdag aangeboden.
www.walser-omgang.com

Meer informatie: www.kleinwalsertal.com en www.vorarlberg.travel

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kleinwalsertal

 

Reviews lezen over Kleinwalsertal

Meer informatie over Kleinwalsertal vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kleinwalsertal. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Kleinwalsertal met Skyscanner

Kaart van Kleinwalsertal

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.