TENT: Less is More, More Or Less

Op vrijdag 7 juni vraagt de dagmanifestatie Less is More, More Or Less in TENT aandacht voor de urgente discussie over verzamelen en ontzamelen van kunst in de openbare ruimte. Hoeveel kunst in de publieke ruimte is genoeg? En wat doen we met de afvallers? Hoe anticiperen kunstenaars en curatoren in de praktijk op het vraagstuk van verzamelen en ontzamelen? Met de kunst van Rotterdam als uitgangspunt presenteren denkers hun opinies, nemen kenners ons mee naar praktijkvoorbeelden in de stad, en tonen jonge kunstenaars hoe ontzamelen onderdeel van de kunstpraktijk kan worden in. Deze visies blijven tot en met 16 juni in TENT te zien.

tent-rotterdam-museum-current-values-1

Met:

Atelier van Lieshout, Rutger Bregman, Omar Muñoz Cremers, Jan van Adrichem, Siebe Thissen, Observatorium, Hans van Houwelingen, Sacha Bronwasser, The Force of Freedom, Sarah van Sonsbeeck, Saskia Noor van Imhoff, Lilith Ronner van Hooijdonk, Witte van Hulzen en Sander Breure, Yasser Ballemans, Kamiel Verschuren, Hans Abelman, Marco Jongeneel, Ida Jager, Henry Moore, Co Westerik, Lon Pennock, erven Héman.

Deelname:

Reserveren en informatie via tent@cbk.rotterdam.nl. Beperkte plaatsen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van TENT, Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.