Natasha wint Vueling Penalty Shootout Vueling

Natasha Kroes (12) uit Middelburg is de winnares van de Vueling Penalty Shootout en wint daarmee een reis voor haar hele gezin naar Barcelona met Vueling. Tijdens de Nederlandse finale van het Cruyff Courts Kampioenschap 6 tegen 6 voetbaltoernooi in het Olympisch Stadion in Amsterdam mochten alle deelnemers meedoen aan de Penalty Shootout georganiseerd door de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling. Natasha wist de meeste punten te scoren en wordt beloond met een reis naar de zon.

Natasha Kroes, winnaar Penalty Shoot-out

Natasha Kroes, winnaar Penalty Shootout

Vueling heeft een overeenkomst gesloten met de Johan Cruyff Foundation. Met de samenwerking steunt Vueling de Europese finale van het officiële Cruyff Courts Kampioenen 6 tegen 6 voetbaltoernooi voor jongens en meisjes van 10 tot en met 12 jaar.

Over de Johan Cruyff Foundation

‘Wat kan ík doen om de jeugd in beweging te krijgen?’ Dat is de vraag die Johan Cruijff ertoe bracht zijn eigen Foundation in het leven te roepen. Daarmee bracht hij twee voorliefdes samen: sport en kinderen. In het bijzonder kinderen met een handicap. Sinds de start in 1997 is de Johan Cruyff Foundation uitgegroeid tot een organisatie die elke dag opnieuw, jeugd in beweging brengt en houdt. De Foundation doet dat door Cruyff Courts te realiseren (openbare trapveldjes waardoor kinderen hun speelruimte terugkrijgen), door projecten voor kinderen met een handicap te ondersteunen en door het organiseren van unieke sportevenementen. Dit alles gebeurt altijd samen met verenigingen, sportbonden, bedrijven, scholen en overheden, want: ”Alleen kun je niets, je moet het samen doen”, zegt Johan Cruijff, voorzitter Johan Cruyff Foundation.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.cruyff-foundation.org.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Barcelona

 

Reviews lezen over Barcelona

Meer informatie over Barcelona vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Barcelona. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Barcelona met Skyscanner

Kaart van Barcelona

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.