Honden zijn méér dan welkom!

De hond is niet zomaar een huisdier, maar echt een onderdeel van het gezin. Logisch dus dat hondenbezitters hun trouwe viervoeter graag mee op vakantie willen nemen. Daarom introduceert Center Parcs vandaag Pack&Go Vakantie met de hond. Dit is de nieuwste vakantie volgens het unieke Pack&Go-concept van Center Parcs: een compleet verblijf- en verwenpakket voor elk type vakantieganger… Alles is tot in de puntjes geregeld voor een heel aantrekkelijke prijs!

pack-en-go-met-de-hond-center-parcs-centerparcs

Pack&Go Vakantie met de hond is tot stand gekomen na onderzoek onder hondenbezitters. Door een selectie te maken van de meest geschikte parken en cottages, en die te bundelen met speciaal geselecteerde hondenproducten en -services, biedt Center Parcs hondenbezitters een uiterst onderscheidend totaalpakket aan. De hond staat dus centraal tijdens de gezinsvakantie en is daardoor méér dan welkom.

Gasten kunnen thuis al gratis de voorkeursligging uitzoeken van de cottage. Bij aankomst staat er een welkomstpakket klaar met wat lekkers voor baasje en hond.

Na een wandeling in het bos of over het strand is het heerlijk uitrusten op het terras van de cottage. En om het vakantiegevoel tot de laatste minuut te laten duren, doet Center Parcs de eindschoonmaak van de cottage, zonder meerkosten.

Extra’s voor gezinnen en hun viervoeter

Een midweek in een Premium of VIP cottage, inclusief:

  • Gratis voorkeursligging van de cottage
  • Welkomstpakket bij aankomst, met fles wijn en wandelroutekaart
  • Welkomstpakket voor de hond, met lekkere snacks
  • Verplaatsbare grondpen met aanleglijn voor in de tuin
  • Gratis extra eindschoonmaak

Boeken via centerparcs.nl

De Pack&Go Vakantie met de hond is voor de vaste prijs van € 369 nu via centerparcs.nl te boeken. Daarnaast worden inmiddels ook al zes andere pakketten online aangeboden: de Pack&Go Baby vakantie, Pack&Go Kids vakantie, Pack&Go Visvakantie, Pack&Go Drie generatie vakantie en Pack&Go Vakantie met tieners.

Comments are closed.