Disrupt in Eindhoven

Disrupt is een congres voor ambitieuze mensen met ondernemersbloed, die een bedrijf willen starten, geboeid zijn door bedrijfsinnovatie of willen ondernemen binnen multinationals. Het event vindt plaats tijdens de Dutch Technology Week (DTW) in Eindhoven op dinsdag 4 juni in het DTW Café van de Schellensfabriek. Disrupt heeft de ambitie om anderen te inspireren een meer ondernemende business mentaliteit na te streven. Dat doen ze door gelijkgestemden bij elkaar te brengen, samen te praten over de uitdagingen in de wereld, en welke nieuwe zakelijke kansen dat brengt.

disrupt-eindhoven

Sprekers

Tijdens de DTW komt Disrupt met een line-up van inspirerende keynotes met een achtergrond in ondernemen, bedrijfsstart en groeiversnelling. De sprekers komen zowel uit de corporate wereld als start-up omgevingen. Aan het woord zijn; Yuri van Geest (Dutch Ambassador Singularity University), Thomas Blekman (oprichter van Effectuation-Intelligence Netherlands & Partner De Beukelaar Groep), Daan Kersten (oprichter en CEO Additive Industries) en Oscar Kneppers (oprichter van Rockstart.com). Yuri van Geest is naast spreker ook de host van de avond. Het programma sluit af met een netwerkborrel voor een ontmoeting met de andere entrepreneurs.

Deelnemen

Voor meer informatie over het event en het bestellen van kaarten kijk op www.disrupt.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Eindhoven

Meer informatie over Eindhoven vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Eindhoven. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Eindhoven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.