TravelBird neemt BoekVandaag over

TravelBird Nederland B.V. neemt per vandaag alle activiteiten over van BoekVandaag. Met deze overname verwacht TravelBird een omzetgroei van 30%. De merken TravelBird en BoekVandaag worden in de eerste instantie volgens een tweelabel strategie naast elkaar gevoerd. De overname is een volgende stap binnen de internationale groeistrategie van TravelBird.

TravelBird directieduo Symen Jansma en Dennis Klompalberts

TravelBird directieduo Symen Jansma en Dennis Klompalberts

30% meer omzet

De snelgroeiende vakantiewebsite neemt per direct alle activiteiten aangaande het merk BoekVandaag over uit Red Online Marketing B.V. van Roy Platje en Edwin Jonker. De vakantieaanbiedingswebsite BoekVandaag werd in 2009 opgericht en richt zich primair op de Nederlandse en secundair op de Belgische markt. Jonnie Muis (30) wordt binnen TravelBird de manager van BoekVandaag.

Jonnie Muis

Jonnie Muis

Symen Jansma, directeur van TravelBird:

De aankoop van BoekVandaag sluit goed aan bij onze groeistrategie, zo namen we in september vorig jaar ook het Belgische MyTrip over. We verwachten een directe omzetgroei van 30% door deze overname in Nederland en België.

travelbird-neemt-boekvandaag-over-boekvandaag.nl

Roy Platje van Red Online Marketing B.V. kijkt vooruit:

BoekVandaag is een succesvolle website met kwalitatief goede reizen voor een scherpe prijs. De site is toe aan een nieuwe fase en we kiezen om verdere ontwikkeling over te dragen aan TravelBird en ons te richten op nieuwe ideeën.

Over TravelBird

TravelBird is in 2010 opgericht en één van de snelst groeiende vakantiewebsites van Europa. TravelBird is actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en werkt uitsluitend samen met gerenommeerde partners. Onlangs verwierf TravelBird een IATA licentie en in september nam TravelBird MyTrip.be over. TravelBird groeide in drie jaar van 3 naar 90 medewerkers.

Comments are closed.