Naar Jamaica voor Reggae Sumfest

Van 21 juli tot 27 juli 2013 vindt in het Jamaicaanse Montego Bay het wereldberoemde Reggae Sumfest plaats. Het festival heeft zich na de start in 1993 ontwikkeld tot het grootste reggae festival ter wereld met een bezoekersaantal van gemiddeld 55.000 liefhebbers die naar Montego Bay afreizen.

reggae-sumfest-jamaica-2013

Reggae Sumfest

Tot dus ver zijn de Jamaicaanse Dancehall artiesten Aidonia, Kip Rich, Popcaan, de nieuwe reggae “newcomer” Chronixx als ook Tarrus Riley aangekondigd. Naast de traditionele Reggae en de moderne Dancehall treden elk jaar ook internationaal bekende artiesten op uit andere muziekstijlen, zoals R&B, Rock, Soul of Hiphop. Op dit moment is nog niet bekend welke internationale topact in 2013 aanwezig zal zijn. Omdat in het verleden beroemdheden als Destiny’s Child, Usher, Mary J. Blige, Gentleman en Rihanna optraden, mag men zich dit jaar weer op iets moois verheugen.

Montego Bay

Het geliefde vakantieoord Montego Bay gelegen aan de noordkust van Jamaica wordt deze zomer wekelijks op donderdag door Arkefly aangevlogen. Deze stad is een ideaal startpunt voor een rondreis of fly drive over het tropische groene eiland, langs Ocho Rios, Port Antonio, Kingston, de zuidkust en Negril.

Meer informatie op www.reggaesumfest.com.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jamaica

 

Reviews lezen over Jamaica

Meer informatie over Jamaica vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Jamaica. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Jamaica met Skyscanner

Kaart van Jamaica

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.