Sawadee organiseert ‘Nacht van Sawadee’

Sawadee organiseert op vrijdag 31 mei de tweede editie van de ‘Nacht van Sawadee’. Reisliefhebbers maken van 12 uur ‘s middags tot na middernacht kans op bijzondere prijzen. Op elke reis die geboekt wordt krijgt men 30 euro korting en een waardebon van Bever. Daarbij wordt de CO2-uitstoot van elke geboekte reis via Green Seat gecompenseerd. De ‘Nacht van Sawadee’ is online live te volgen via www.sawadee.nl.
nacht-sawadee

Stem op je favoriete bestemming

In aanloop naar de ‘Nacht van Sawadee’ is Sawadee een poll gestart om de favoriete reisbestemmingen van haar reizigers in kaart te brengen. Door te stemmen op je favoriete bestemming maak je kans op een reischeque ter waarde van €350, die verloot wordt tijdens de ‘Nacht van Sawadee’.

Originele prijzen

Green Seat, Bever, Artis, Quark Expeditions, Scuba Republic en Monkey Business participeren in de ‘Nacht van Sawadee’ door items en activiteiten beschikbaar te stellen. Gedurende de hele dag is er een korting van €30 op alle geboekte reizen en ontvangt men een waardebon van Bever. Ook wordt de CO2-uitstoot van elke geboekte reis gecompenseerd. Daarnaast zijn er gedurende de dag promoties met gratis excursies of andere aan het reisaanbod gerelateerde extra’s, zoals reisgidsen.

Online feestje

De Sawadee website staat op 31 mei helemaal in het teken van de ‘Nacht van Sawadee’, maar ook Twitter en Facebook vormen een belangrijk platform. Ruim 30.000 volgers kunnen meedoen aan acties en spelletjes die hen kans geven op het winnen van meerdere grote en kleinere prijzen.

Meer informatie bij de sawadee.nl

 

Reviews lezen over Sawadee

Meer informatie over Sawadee vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Sawadee. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.