Arkefly introduceert star class

Vanaf zomer 2014 kunnen reizigers in stijl naar hun vakantiebestemming reizen. De splinternieuwe Star Class wordt dan aan boord van de Boeings 767 van ArkeFly geïntroduceerd. De luxe klasse biedt royaal zitcomfort en een vijfsterrenservice op verre bestemmingen. Star Class is vanaf 17 mei 2013 boekbaar.
arkefly-star-class

Het beste begin van een vakantie

De Star Class passagier wordt flink in de watten gelegd. Niet alleen aan boord maar ook voor vertrek. Als een ware VIP wordt de passagier welkom geheten bij de speciale Star Class incheckbalie waar zonder meerkosten maar liefst veertig kilo ruimbagage ingecheckt kan worden. Reist men naar Aruba, Bonaire of Curaçao, dan is dit zelfs 45 kilo. Na het inchecken is het relaxt wachten in de Schiphol Lounge, waar onbeperkt gebruik kan worden gemaakt van hapjes, drankjes, internationale kranten en tijdschriften en internet.

Loungen in de lucht

Na als eerste aan boord te zijn gegaan, wacht een comfortabele stoel met een beenruimte van 114 cm en een welkomstdrankje. De royale beenruimte en verstelbare stoel, zorgen voor een ontspannen en uitgeruste start van de vakantie. Onderweg wordt de passagier culinair verwend met een all-in service; alle maaltijden, snacks en drankjes zijn inclusief. Dit geldt uiteraard ook voor het persoonlijk entertainment. Star Class vervangt de huidige Premium Comfort Class per eind april 2014.

Reviews lezen over Arkefly

Meer informatie over Arkefly vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over vliegen met Arkefly. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten met Arkefly op Skyscanner

Comments are closed.