50.000ste Bezoeker Frans Hals Museum

Vrijdag 17 mei was het zover: het Frans Hals Museum ontving de 50.000ste bezoeker voor de tentoonstelling Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan. Mevrouw Pink Tarenskeen was de gelukkige.
frans-hals-museum

Regelmatige bezoekster

Zij werd ontvangen door Marthy Schipper namens de Vrienden van het museum en Bas van Donselaar, hoofd publiekszakenvan het museum. Zij boden haar naast een boeket bloemen, een gratis museumkaart, een gratis lidmaatschap van de Vrienden van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem en uiteraard een catalogus van de tentoonstelling aan. Verder ontving Pink Tarenskeen het boek 100 jaar Frans Hals Museum dat ter ere van het 100-jarig jubileum van het museum is uitgegeven.

Pink Tarenskeen – afkomstig uit Nijmegen – bleek een regelmatige bezoeker van het Frans Hals Museum te zijn. Ze is dol op de intimiteit en bijzondere collectie van het museum.

De tentoonstelling Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan op 22 maart j.l. trok in bijna 8 weken 50.000 bezoekers. Een ongekend aantal volgens directeur Karel Schampers.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Haarlem

 

Reviews lezen over Frans Hals Museum

Meer informatie over Frans Hals Museum vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frans Hals Museum. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Frans Hals Museum

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.