Travelbird haakt in op trend “Babymoon”

TravelBird breidt haar aanbod uit door korte “babymoon-vakanties” aan te bieden voor koppels die er nog een laatste keer met z’n tweeën tussenuit willen voordat hun eerste kind geboren wordt. De hotels zijn altijd in Nederland of België, zodat je in een mum van tijd weer thuis kunt zijn.

Babymoon

Babymoon

Genieten met z’n twee

De trend babymoon betreft vakanties waarin je voor de geboorte nog even samen geniet van rust, luxe en elkaar. Omdat alcoholische versnaperingen en saunabezoeken natuurlijk worden afgeraden, zitten de babymoon-vakanties vol ontspanning, frisse lucht en gezonde culinaire maaltijden. De meeste babymooners gaan nog even weg tussen de 12e en 24e week van de zwangerschap. De vervelende kwaaltjes zijn dan voorbij en de buik zit nog niet al te veel in de weg.

Babymoons voor elk budget

TravelBird selecteerde de leukste babymoon-reizen vanaf €59,- per persoon. Van een overnachting in een oude pastorie in Belgisch Limburg tot relaxen in Twente. Napoleon en de koninklijke familie gingen je al voor in Suitehotel en Restaurant de Posthoorn in Monnickendam. De luxe suites stralen de grandeur van de Gouden Eeuw uit en geven je precies wat je nodig hebt: rust, ruimte en romantiek. Verwacht ‘s avonds kaarsen en rozenblaadjes op de kamer en geniet volop van een amuse, een vijfgangendiner en ontbijt op bed. Het arrangement in de Posthoorn kost €129,- per persoon.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.