Slagharen in top 10 van Europese parken

Attractie- & Vakantiepark Slagharen krijgt een “Zoover Recommended 2013” en staat in de top 10 van de Europese ranglijst van Kids Vakantiegids. Jaarlijks worden de vijftien allerleukste Europese pretparken met de beste accommodatie door Zoover en Kids Vakantiegids onderscheiden. Hiervoor zijn alle pretparken in Europa beoordeeld op kinderfaciliteiten om te achterhalen waar gezinnen de ideale pretvakantie beleven. Slagharen scoort op Zoover een 8,3 voor kindervriendelijkheid!

Slagharen in top 10 Europese Parken

Slagharen in top 10 Europese Parken

Een bijzonder moment

Voor de directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, Angelique Klar is het een bijzonder moment:

Wij richten ons op gezinnen, dit is onze doelgroep en een goede publiekswaardering is voor ons van het aller grootste belang. Hier hebben we de afgelopen jaren voor gewerkt, in geïnvesteerd en ons dagelijks mee bezig gehouden. Het is een pluim op ons werk en bevestigd dat we de juiste weg zijn ingeslagen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Slagharen

 

Reviews lezen over Slagharen

Meer informatie over Slagharen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Slagharen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Slagharen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.