Nieuw: Raadsels voor op Reis van tiptoi®

Afgelopen jaar introduceerde Ravensburger het interactieve leersysteem tiptoi® voor kinderen in de leeftijdsgroep van circa 4 tot 10 jaar waarbij de starterset (boek + tiptoi® stift) zelfs tot Speelgoed van het Jaar werd uitgeroepen. In navolging op dit succes komt Ravensburger nu met ‘Raadsels voor op Reis’; dé kennisquiz voor op de achterbank van de auto.

Raadsels voor op Reis

Raadsels voor op Reis

Leuk! We gaan met de auto op vakantie…

Een lange rit in de auto hoeft niet vervelend te zijn. Zeker niet als je Raadsels voor op Reis bij de hand hebt. Spannende quiz, puzzel- en schattingsvragen zorgen voor afwisseling op de achterbank. Daarbij komen er leuke wetenswaardigheden aan bod. Zelfs de omgeving wordt erbij betrokken: ‘Schat in hoeveel rode auto’s je in de volgende minuut denkt te zien?’. Raadsels voor op Reis speel je met maximaal drie personen op de achterbank van de auto. Handig is het dat je het spel ook alleen kunt spelen. Iedereen heeft zijn eigen snelheidsmeter waarmee spelers hun puntentelling bijhouden.

Lampje, het verkeerslichtmannetje

Nadat de spelers met de tiptoi-stift op het symbool aan/uit getipt hebben, voert Lampje, het verkeerslichtmannetje, de spelers door het spel. Vervolgens kiezen de spelers hun persoonlijke moeilijkheidsgraad op hun eigen snelheidsmeter. Tip dan op het symbool met het vraagteken om een vraag of opdracht te horen. Bij sommige vragen of opdrachten in het spel draait het om de verkeersborden op de achterkant van de snelheidsmeter. Wie punten heeft verdiend, mag de wijzer van de snelheidsmeter vooruitzetten.

Prijs en verkrijgbaarheid

Raadsels voor op Reis, voor 1 – 3 spelers, heeft een prijs van circa € 16,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels en warenhuizen verkrijgbaar. Het tiptoi® assortiment, waaronder ook losse stiften, bestaat uit boeken, spellen en puzzels voor kinderen van circa 4 – 10 jaar. Meer informatie is te vinden op www.ravensburger.nl of op www.tiptoi.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.