Vinea zeilscholen: watersportseizoen geopend!

Veel Friese watersportdorpen organiseren het inmiddels al jaren achtereenvolgens, maar een spectaculair nieuwsfeit is dat nu ook marktleider in Zeilscholen in Friesland Vinea Zeilscholen, de opening van het watersportseizoen viert. Om ruchtbaarheid te geven aan dit belangrijke moment organiseert Vinea Zeilscholen een feestelijk Open Huis tijdens het weekend van 25 & 26 mei op Zeilschool het Molenhuis in Woudsend.

Brisling boot

Brisling boot

Activiteiten voor jong en oud

Dit weekend wordt georganiseerd als ‘Open Huis’ en is voor iedereen toegankelijk met een passie voor watersport en is met name ook leuk voor kinderen om te bezoeken. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong én oud. Zo is ambassadeur en Olympisch goudwinnaar windsurfen Dorian van Rijsselberghe aanwezig en geeft hij naast een lezing over topsport een kids-persconferentie. Kinderen kunnen brandende vragen stellen aan de kampioen en uiteraard een handtekening scoren. Ook watersportmerk Gaastra is erbij op het Open Huis en showt haar kledinglijn voor aankomend seizoen in de ‘zeilshop’, waar ook vele andere handige zeilgadgets te koop zijn.

Promotie watersport

Het enthousiasmeren van de watersport bij de jeugd is uiteraard een belangrijke pijler voor Vinea Zeilscholen. Frits Wester, lid van de Raad van Advies van Vinea zeilscholen, onderschrijft dit tijdens zijn lezing op het Open Huis.

Tijdens het Open Huis kunnen kinderen zeilles krijgen van onze CWO opgeleide instructeurs. Voor de wat oudere kinderen liggen de nieuwste boten zoals de Brisling, de Nacra 500 en de Tirion klaar voor een testvaart!
Aanmelden voor het Open Huis kan via de website zeilscholen.nl/openhuis.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Woudsend

 

Reviews lezen over Woudsend

Meer informatie over Woudsend vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Woudsend. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Woudsend

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.