Spetterende opening Libelle Zomerweek!

De niet al te zomerse temperaturen hebben Libelle lezeressen er gisteren niet van weerhouden naar het Almeerderstrand te reizen en daar het door de redactie georganiseerde Braziliaanse feestje te vieren. Er werd uitgebreid gefeest en gedanst, samen met Braziliaanse danseressen en muzikanten èn met een keur aan Nederlandse bands en artiesten, waaronder Rowwen Hèze, Charley Luske en Lange Frans. Xander de Buisonjé brak weer wat harten, minister Bussemaker legde uit wat ze nou precies bedoelde met haar ‘teren op de zak van je man’ boodschap en ondertussen ‘workshopten’ de bezoeksters met recepten of woonaccesoires en konden ze hun verhaal aan de redactie kwijt.

Spetterende opening Libelle Zomerweek

Spetterende opening Libelle Zomerweek

Topdag

Werkend of niet, Libelle vrouwen hadden gisteren een topdag! Morgen op de Zomerweek: Staatssecretairis Martin van Rijn (Volksgezondheid) en minister Jetta Klijnsma van Sociale Zaken en optredens van Xander de Buisonjé, Lange Frans, Glennis Grace en Charley Luske. Het programma van de rest van deze week is terug te vinden op www.libellezomerweek.nl. De Libelle Zomerweek duurt nog t/m 19 mei en vindt plaats op het Almeerderstrand.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.