Maand van het Spannende Boek in 25 musea

Op maandag 17 juni ontvangen 25 musea verspreid over heel Nederland 25 thrillerauteurs voor een speciaal programma in het kader van Juni – Maand van het Spannende Boek. Van Arne Dahl in het Gevangenismuseum Veenhuizen tot Wouter van Mastricht in het Bonnefantenmuseum in Maastricht: alle musea en auteurs bieden een exclusief programma waarvoor belangstellenden zich kunnen inschrijven via www.museummaandag.nl. Deze editie komt tot stand door samenwerking tussen Stichting CPNB en BankGiro Loterij MuseumMaandag.

Maand van het Spannende Boek

Maand van het Spannende Boek

Maand van het Spannende Boek

Het is de 25ste editie van de Juni – Maand van het Spannende Boek en dat viert Stichting CPNB onder andere door samen met BankGiro Loterij MuseumMaandag een exclusieve maandag te organiseren in musea door heel Nederland. Voor € 10,- kunnen liefhebbers een van de 25 musea bezoeken en deelnemen aan een speciaal samengesteld programma met de auteur in de hoofdrol. Bezoekers die het geschenkboek Nooit alleen van Loes den Hollander meenemen naar het museum, krijgen gratis entree. Dit geschenkboek wordt tijdens Juni – Maand van het Spannende Boek door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Loes den Hollander zelf is op 17 juni te vinden in Het Dolhuys in Haarlem.

Inschrijven

Op de website www.museummaandag.nl zijn alle musea, auteurs en programma’s te vinden. De meeste programma’s hebben een maximum aantal deelnemers. Inschrijven is mogelijk tot en met 16 juni 2013.

MuseumMaandag is een initiatief van Naturalis Biodiversity Center, Rijksmuseum Volkenkunde en Rijksmuseum van Oudheden. Het initiatief maakt van de maandag, de dag waarop veel musea gesloten zijn, de meest bijzondere museumdag van de week. Dit project wordt mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.