Utrecht op Libelle Zomerweek

Tussen 13 en 19 mei vindt weer de Libelle Zomerweek plaats op het Almeerderstrand bij Almere. Toerisme Utrecht informeert de verwachte circa 100.000 bezoekers over de mogelijkheden voor een bezoek aan de Domstad. De actie past in de ambities van Utrecht om het aantal bezoekers de komende jaren verder te laten stijgen.

Libelle Zomerweek Almere

Libelle Zomerweek Almere

In de Utrechtse stand adviseren VVV-medewerkers voorbijgangers over o.a. uitjes, fietsroutes, winkelen, horeca, evenementen, musea en overige bezienswaardigheden in de stad.

Interessante doelgroep

Zo zegt Toerisme Utrecht-manager Michiel van der Schaaf:

Omdat bekend is dat de vrouw in een gezin vaak het besluit neemt welke uitjes worden ondernomen, zijn Libelle-lezeressen voor Utrecht een interessante doelgroep. Zeker omdat de zomerweek plaatsvindt in de regio is de bezoekintentie tot Utrecht hoger dan gemiddeld. En bovendien is het inkomensprofiel interessant. Cijfers van de organisatie ondersteunen dit beeld.

Toerisme Utrecht heeft duizenden promotietassen gereed staan om aan de verwachte vraag te kunnen voldoen.

Utrecht en Brazilië

Thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar Brazilië. Naast honderden stands, workshops, mode- en dansshows treden in het centrale paviljoen de hele week grote artiesten op. Te beluisteren zijn onder meer Rowwen Hèze, Lange Frans, Glennis Grace en Xander de Buisonjé. De attractie van de Utrechtse beursstand is de mogelijkheid om gratis op de foto te gaan in een typisch Utrechts decor.

Meer info op www.libellezomerweek.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.