Vlaanderen zet Nederlandse ambassadeurs in

Toerisme Vlaanderen & Brussel gaat dit jaar op zoek naar Vlaanderen-fans, die hun leukste tips over Vlaanderen met Nederland willen delen. In 2012 werden BN’ers als Jan Kooijman, Leontien van Moorsel en Kim-Lian van der Meij ingeschakeld om Vlaanderen extra in de kijker te zetten. Dit jaar kiest Toerisme Vlaanderen wederom voor een originele aanpak.

campagne-ambassadeur-vlaanderen

Iedereen Ambassadeur

De campagne ‘Iedereen Ambassadeur’ is uniek in de zin dat Nederlanders zélf het gezicht van de campagne vormen. Dit voorjaar ging Toerisme Vlaanderen op zoek naar zestien Nederlandse ambassadeurs, ‘gewone Nederlanders’ bestaande uit koppels, individuen of gezinnen die graag in een Vlaamse stad of regio komen en deze goed kennen. Deze Vlaanderen-fans werden met een cameraploeg naar een bestemming in Vlaanderen gestuurd waar inspirerende filmpjes uit zijn voortgekomen. Het resultaat daarvan is te zien op www.iedereenambassadeur.nl. Via de filmpjes kan er doorgeklikt worden naar vele extra tips, blogs en andere interessante informatie omtrent de bestemming.

De ambassadeurs van Vlaanderen delen niet enkel hun eigen tips, maar doen ook een oproep aan Nederlanders om hun eigen favoriete adresjes, plekjes, restaurants, cafés op het platform te delen. Bij het insturen van tips maken zij kans op leuke Vlaamse prijzen. Met deze campagne geeft Toerisme Vlaanderen een goed voorbeeld hoe je als organisatie kunt inspelen op de trend van de aanbevelingseconomie.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlaanderen

 

Reviews lezen over Vlaanderen

Meer informatie over Vlaanderen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vlaanderen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Vlaanderen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.