Volgende generatie GPS-horloges van Suunto

Suunto komt met tweede generatie Ambit outdoor GPS-horloges, de nieuwe serie van Ambit2 S en Ambit2. Zo is de collectie van Suunto GPS hor- loges compleet voor elke gelegenheid – of het nu een multisport trainingssessie betreft of een serieus outdooravontuur.

suunto-ambit-2-s

Ambit-familie

Mikko Moilanen, president van Suunto: “De Ambit kreeg enorm positieve reacties van de consumenten afgelopen jaar. Om nog beter tegemoet te komen aan de eisen van prestatiesport-georiënteerde gebruikers vonden we het nodig om met een
slankere, lichtere GPS met meer sport-georiënteerde features te komen om de Ambit familie te completeren. Bovendien maakte de razendsnel voortschrijdende technologie het zinvol om de Ambit-familie nu al uit te breiden met nieuwe leden.

Ambit2 S – het GPS-horloge voor atleten

De nieuwe Ambit2 S is een lichtgewicht en slank GPS-horloge voor multisport atleten, dat alle fea- tures in zich heeft die nodig zijn voor fietsen, hardlopen, zwemmen en multisport training. De GPS biedt nauwkeurige pace (tempo), routenavigatie en tracking, terwijl de hartslagmonitor je laat trai- nen in de voor jou meest ideale zone.

Fietsen

De nieuwe Suunto Ambit2 S is compatibel met ANT+-vermogensmeters en geeft verschillende energiemetingen waarden evenals opties voor grondige analyse.

Zwemmen

De Ambit2 S beschikt ook over een uitgebreide zwemfunctionaliteit, inclusief pace en afstand, automatische intervals, aantal slagen, aantal banen en zwemtijd gerelateerd aan verschillende zwembadafstanden. De Ambit2 S zal ook je zwemstijl herkennen, zodat analyse van de presta- ties makkelijker is.

Hardlopen

Hardlopers zullen een groot voordeel halen uit de zeer nauwkeurige pace en afstand dankzij FusedSpeed, de GPS met geïntegreerde accelerometer van de Ambit, evenals de intervaltimer en autolaps (automatische rondeteller) voor training.

Multisporttraining

Gebruikers kunnen nu wisselen tussen sporten, waardoor de Ambit2 S indeaal is voor het op- slaan van je multisporttraining of race.

Comments are closed.