Pinksterkermis op Esplanade, Almere Centrum

Het is weer tijd voor de Pinksterkermis in Almere Centrum. Van woensdag 15 tot en met maandag 20 mei staan er weer heel veel attracties opgesteld op de Esplanade. Kom ook voor de spectaculaire ‘Break Dance’ of de ‘Ufo-Jet’ of stap eens in de ‘American Wipp’ of de ‘Autoscooters’. Voor zoete suikerspinnen of wat lekkers bij de nougat- of gebakskraam ben je op deze kermis natuurlijk ook aan het juiste adres!

er-is-weer-kermis-in-almere-2013

Vrijdag = Eurodag

Op vrijdag 17 mei is het Eurodag op de Pinksterkermis. Een groot aantal attracties is die dag toegankelijk voor slechts € 1,00.

Download nú kortingsbonnen

Om het bezoek aan de Pinksterkermis nog aantrekkelijker te maken, kun je gebruik maken van speciale kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen kun je 24 uur per dag downloaden via www.almeersekermis.nl. De kortingsbonnen zijn ook verkrijgbaar bij VVV Almere aan de Stadhuispromenade 1 en op alle toeristische locaties in Almere, zolang de voorraad strekt. Let op, de kortingsbonnen kunnen op alle kermisdagen worden ingeleverd, maar niet op vrijdag 17 mei. Dan is het Eurodag; de kortingsbonnen zijn die dag NIET geldig.

Openingstijden

De openingstijden van de kermis zijn:
woensdag en donderdag van 13.00 tot 23.00 uur
vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur
zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur
zondag en maandag van 13.00 tot 23.00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.almeersekermis.nl

Woendag 15 tot en met maandag 20 mei
Esplanade, Almere Centrum

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.