Dinner in the Sky en Tram Experience in Brussel

Na Parijs, Londen, Dubai, Las Vegas, Sydney… vestigt ‘Dinner in the Sky’ zich van 3 tot 30 juni in Brussel. – Dinner in the Sky is een unieke kans om de Brusselse haute cuisine te ontdekken op de meest buitengewone manier. 22 gasten en 1 sterrenchef beleven een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Brusselse hemel, met een uniek uitzicht op de stad en haar omgeving, in het gezelschap van uitzonderlijke gerechten en fijne wijnen.

Dinner in the Sky, Brussel

Dinner in the Sky, Brussel

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky neemt de hemel in boven de Kunstberg, tegenover de Grote Markt van Brussel – één van ‘s werelds mooiste plaatsen – en ontvangt achter de fornuizen 7 van de beroemdste Brusselse sterrenchefs, waaronder Yves Mattagne van Sea Grill**, Lionel Rigolet van Comme chez Soi**, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt**, David Martin van La Paix*, Giovanni Bruno van Senzanome*, Gaëtan Colin van Jaloa*, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire*,…

Iedere dag laat een van de 7 sterren chefs 22 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van een van de 2 avondsessies onder de Brusselse sterrenhemel.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Brussel

 

Reviews lezen over Brussel

Meer informatie over Brussel vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Brussel. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Brussel

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.