Libelle danst de Samba op het Almeerderstrand

Buiten is het crisis maar op het Almeerderstrand wordt er uitbundig gefeest! Aanstaande maandag gooit de 17e editie van de Libelle Zomerweek alle remmen los met een opzwepend Braziliaans feestje: exotische danseressen, sambaballen en heel veel muziek.

Brasil…. Lalalalalalalala!

Zing mee en je komt gelijk in de sfeer (klik hier en je hoort het meteen). Op de Libelle Zomerweek gaat het dit jaar bruisen zoals het in Rio doet, met een kleurrijk versierd terrein (alleen al met 8 km gouden slingers), trommelaars en danseressen, glitters en veren, cocktails & fruit, sambaballen en voor iedereen de bekende Braziliaanse wensarmbandjes. Het grootste vrouwenblad van Nederland komt tot leven in verschillende paviljoens, die allemaal zijn gelegen aan het Libelle Copacabana Plein, zoals het centrale plein dit jaar heet. Op het hoofdpodium, de Samba Brasíl, treden de hele week artiesten op. Op maandagochtend bijt Rowwen Hèze het spits af, gevolgd door o.a. Xander de Buisonjé, Lange Frans, Charly Luske & Glennis Grace.

Brazilië als inspiratiebron

De Braziliaanse sfeer is de inspiratiebron voor eten, wonen, mode & beauty. Elke dag zijn er modeshows, meer workshops dan ooit (in totaal 14.000), wordt er gekookt, geproefd, gedanst, gezongen en natuurlijk geshopt in de ruim 300 winkeltjes die langs de 1,5 km lange strandboulevard zijn te vinden.

braziliaanse-danseres

Ook de Haagse politici maken zich op voor een dagje Almere. O.a. Lodewijk Asscher, Jeroen Dijsselbloem en Stef Blok zullen hun opwachting maken.

De Libelle Zomerweek vindt plaats van 13 t/m 19 mei aanstaande op het Almeerderstrand in Almere, van 10.00 – 18.00 uur.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almeerderstrand in Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.