Pack&Go Vakantie met tieners van Center Parcs

Vrijheid en avontuur lonken naar jonge tieners. Maar een vakantie met het hele gezin blijft toch ook gezellig. Met de Pack&Go Vakantie met tieners van Center Parcs kan het allebei. Want in dit pakket zijn een gratis tent en slaapmatjes inbegrepen die je daarna mag houden. Zo kunnen de tieners in de tuin van de cottage slapen. Vriendjes of opa en oma kunnen ook mee, want een gratis upgrade van een 4-persoons naar een 6-persoons cottage is inbegrepen.

Pack&Go Vakantie met Tieners

Pack&Go Vakantie met Tieners

Extra’s voor tieners van 9-13 jaar én hun ouders

  • Weekend in een 4-persoons Comfort cottage, met een gratis upgrade naar 6 personen
  • Tent met slaapmatjes (om te houden)
  • Rugzak met zaklamp en onderwatercamera, speciaal voor het tropische zwemparadijs
  • De Groene Gids, een boekje vol avontuurlijke opdrachten
  • Cool Factor Laser Battle voor 2 personen

Boeken via centerparcs.nl

De Pack&Go Vakantie met tieners is voor de vaste prijs van € 379 nu via centerparcs.nl te boeken. Daarnaast worden inmiddels al vier andere pakketten online aangeboden: de Pack&Go Baby vakantie, Pack&Go Kids vakantie, Pack&Go Visvakantie en Pack&Go Drie generatie vakantie. Binnenkort worden daar nog 2 extra pakketten aan toegevoegd: Pack&Go Fiets vakantie en Pack&Go Vakantie met de hond.

Comments are closed.