Erica Terpstra doopt narcis “Kleintje Pils”

‘Trots van de Bollenstreek’ trad op Bevrijdingsdag op in Keukenhof! – Hoewel de lente dit jaar wat later van start leek te gaan, zal ze niet minder mooi zijn. Voor Kleintje Pils lijkt het voorjaar van 2013 zelfs onvergetelijk te worden. Het Koninklijk onderscheiden Oranje Orkest stond een bijzondere gebeurtenis te wachten.

keukenhof_2013

Op zondag 5 mei om 12.00 uur vond in het mooiste lentepark van de wereld, op het Molenplein van Keukenhof in Lisse, de doopceremonie plaats van de Kleintje Pils narcis.

“Kleintje Pils”

Het internationale narcisveredelingsbedrijf W.F. Leenen uit Voorhout heeft na jarenlange verdeling een unieke variant gekweekt. Een feestelijk gekleurde narcis met een dubbele trompet en een groot oranje hart. Hoe toepasselijk. Deze narcis zal vanaf komend seizoen op de markt komen en de naam Kleintje Pils dragen.

De officiële doophandelingen werden verricht door mevrouw Erica Terpstra in het bijzijn van directeur Bart Siemerink van Keukenhof. Erica Terpstra en Kleintje Pils trekken al jarenlang samen op voor de promotie van Holland en vooral de Nederlandse (sport)cultuur in de hele wereld. Hollands Glorie!

Uiteraard volgde na het officiële gedeelte een optreden van Kleintje Pils. Eerder deze week speelde de band op uitnodiging van het Nationaal Comité Inhuldiging voor het Koningspaar bij de Koningsvaart op het IJ in Amsterdam.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lisse

 

Reviews lezen over Lisse

Meer informatie over Lisse vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lisse. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Keukenhof in Lisse

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.