Orchideeënweekend 4 en 5 mei op Keukenhof

In het weekend van 4 en 5 mei vindt het Orchideeënweekend plaats. Het Beatrix Paviljoen biedt prachtige arrangementen van de Orchidee, Anthurium en de Bromelia. Hoofdarrangeur van de tentoonstelling is Dries Lecke/Idecor.

keukenhof_lisse_interactiever_2

Vier modellen in modieuze jurken worden volledig aangekleed met orchideeën. Het is een ontwerp van Trees Zwinkels/LZ Orchidee, deelnemer in de orchideeëntentoonstelling op Keukenhof. Bezoekers kunnen met de modellen op de foto en ontvangen een voucher. Tegen inlevering van het voucher in het paviljoen wordt bij de gast een Living Jewel bevestigd.

De prijsuitreiking van de keuringen van de productgroepen Orchidee, Anthurium en Bromeliastart om 16.15 uur in het Beatrix Paviljoen op Keukenhof.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lisse

 

Reviews lezen over Lisse

Meer informatie over Lisse vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lisse. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Lisse

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.