Succesvolle 3 jaar route Amsterdam – Dubai

Drie jaar na de start van de passagiersroute naar Amsterdam blijft de betrokkenheid van Emirates bij de Nederlandse markt even sterk als altijd. Emirates biedt Nederland een verbinding met 23 bestemmingen in het Verre Oosten en Australië, en heeft bijna 700.000 passagiers vervoerd sinds 2010.

emirates-a380

Raymond van der Veer, Emirates Area Manager Benelux

In de laatste drie jaar hebben we de vraag naar vliegtickets snel zien stijgen. Na het geleidelijk opbouwen van diensten naar Nederland, werd de A380 in Amsterdam geïntroduceerd. Hierdoor werd de stoelcapaciteit vergroot en de mogelijkheden voor zakelijke reizigers en toerisme tussen Nederland en de Verenigde Emiraten verder uitgebreid.

Handelsmogelijkheden

Naast de passagiersdienst heeft ook Emirates SkyCargo meegeholpen aan de uitbreiding van de handelsmogelijkheden, met het vervoeren van bijna 14.000 ton goederen van en naar Nederland. De belangrijkste goederen welke vervoerd worden met SkyCargo vanaf Nederland zijn onder andere bloemen, groenten, planten, vlees, vis, auto- en scheepsonderdelen en elektronica.

De A380 van Emirates

De A380 van Emirates biedt uitzonderlijke en innovatieve mogelijkheden, zoals de eerste Shower Spa, de First Class en Business Class on-board lounge, een awardwinnend inflight systeem met meer dan 1.400 kanalen on-demand entertainment en een gastronomische keuken in alle drie de klassen.

Aan het begin van 2013 werden er twee nieuwe routes geïntroduceerd, Warsaw op 6 februari en Algiers op 1 maart. Daarnaast zal de luchtvaartmaatschappij ook uitbreiden naar Haneda in Tokyo, Japan op 3 juni, Clark in de Filipijnen, Stockholm op 4 september en de enige trans-atlantische vlucht van Emirates zal op 1 oktober van start gaan.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Dubai

 

Reviews lezen over Dubai

Meer informatie over Dubai vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Dubai. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Dubai met Skyscanner

Kaart van Dubai

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.