kempenstreekview.be “het plezantste plekje”

Google Street View, maar dan met een Kempens accent én stukken plezanter. De onlinekaart kempenstreekview.be verklapt de fijnste plekjes in de Antwerpse Kempen. Bovendien geniet je het hele jaar van 10% korting bij 28 ‘Pure Kempen’ logeeradressen. Met een keitoffe promo erbovenop. En als je de uitdaging aangaat met Ann Van Elsen logeer je misschien helemaal gratis… Goegelt da mor is!

De Antwerpse Kempen, België

De Antwerpse Kempen, België

Kempen

Van een klompenbelevingspad over een explosieve kinderwandeling tot de allerlekkerste aardbeien. De Antwerpse Kempen maken je vakantie net dat tikkeltje origineler, spannender en lekkerder. De onlinekaart kempenstreekview.be wijst je de weg. Je kunt er zelf mee aan de slag, net als de populaire Google Street View: in- en uitzoomen of je gids “vastpakken en op een schoon plekske laten vallen”. De Kempense versie oogt én klinkt veel kleurrijker dan het origineel. Inclusief grappige filmpjes met rasechte Molse Ann Van Elsen in een hoofdrol.

Pure Kempen logies: -10% + promo

Volop proeven van de Kempen doe je ook bij de 28 logeeradressen met ‘Pure Kempen’ label. Je kiest voor een hotel, gastenkamer, camping of vakantiewoning. Tot 31 december krijg je er 10% korting op je boeking. Met daarbovenop een toffe promo. Zoals een kabouterpicknick, kruidenklas of bierproeverij. Het kan nóg goedkoper als je voor 16 juni meespeelt met Ann Van Elsen. Slaagt ze er in een koe te knuffelen? Raad je hoe snel ze spurt langs de Nete? Boenk erop? Dan maak je kans op een gratis weekendje in de Antwerpse Kempen.

Meer dan een website

De Kempen Streek View campagne van Toerisme Provincie Antwerpen omvat verder onder meer acties op sociale media, spots op Radio2 en MNM en 75.000 gratis streekviewbrochures. Je vindt ze onder meer in alle toeristische infokantoren van de Antwerpse Kempen. Maar www.kempenstreekview.be vormt het hart van de campagne. Goegelt da mor is!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kempen

 

Reviews lezen over Kempen

Meer informatie over Kempen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kempen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Kempen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.