High Dive stuntshow nieuw in Hellendoorn!

De pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark Hellendoorn. Op zaterdag 29 juni gaat de spectaculaire zomershow: High Dive Stuntshow in première in Avonturenpark Hellendoorn. Duik in de wereld van avontuurlijke piraten, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. De High Dive stuntshow is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan?

High Dive Show - Avonturenpark Hellendoorn

High Dive Show – Avonturenpark Hellendoorn

High Dive Show

Van zaterdag 29 juni t/m zondag 1 september kunnen alle bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn genieten van de weergaloze zomershow: High Dive Stuntshow. De duikers laten hun meest coole stunts zien en maken sprongen vanaf duizelingwekkende hoogtes.

Stap deze zomer in de wereld van piraten en beleef spannende avonturen. Een show die je niet mag missen! De show is iedere dag te zien in Avonturenpark Hellendoorn van 29 juni t/m 1 september 2013 en is gratis toegankelijk voor bezoekers van het park.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Hellendoorn

 

Reviews lezen over Hellendoorn

Meer informatie over Hellendoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Hellendoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Hellendoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.