Nederlands debuut Hampton by Hilton

Hilton Worldwide heeft zijn eerste Hampton by Hilton in Nederland geopend. Een tweede vestiging volgt binnenkort. Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol valt onder een franchiseovereenkomst met The Vincent Hotel Group, en heeft zijn eerste gasten vorige week verwelkomd. Een tweede hotel, Hampton by Hilton Amsterdam/Arena Boulevard, opent half mei zijn deuren en is gelegen naast de Amsterdam ArenA. Beide hotels samen leveren ongeveer 45 nieuwe banen op voor de regio Amsterdam.

hampton-by-hilton-twee-openingen-nederland

Hampton by Hilton is de middenklassenketen van Hilton Worldwide en opende in 2009 zijn eerste Europese hotel. Inmiddels zijn er in Europa meer dan 60 hotels in bedrijf of in ontwikkeling. Dankzij zijn succesformule – de keten telt bijna 1900 hotels en zit overal ter wereld – is Hampton door de Annual Franchise 500 van het magazine Entrepreneur voor het derde achtereenvolgende jaar verkozen tot beste franchiser. Het is de enige hotelketen die ooit de eerste plaats op deze lijst heeft bereikt.

Reacties

Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development voor Europa en Afrika bij Hilton Worldwide:

Met de introductie van Hampton by Hilton brengen we een vijfde merk naar Nederland, een enorm succes voor ons multi brand-aanbod in dit land. Onze middenklassenketen heeft zich bewezen als marktleider in deze sector en we hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwste vestigingen bij de luchthaven en de Arena enorm populair worden.

Beide hotels bieden het volledige servicepakket van Hampton by Hilton, zoals gratis toegang tot internet, warm ontbijt inbegrepen bij de kamerprijs, 24 uur per dag snacks, evenals zakelijke faciliteiten en fitnesscentra. De kamers zijn standaard uitgerust met het Clean and Fresh Hampton Bed™, een moderne badkamer, een 32 inch-tv en een kluisje. Voor elk verblijf geldt Hamptons 100% Satisfaction Guarantee: wie niet tevreden is, hoeft niet te betalen.

Hampton by Hilton, Schiphol

Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol is een verbouwd kantoorpand en heeft 181 kamers, een eigen parkeerterrein en ligt op slechts één treinstation verwijderd van de luchthaven. Hampton by Hilton Amsterdam/Arena Boulevard heeft 254 kamers en ligt pal naast de Amsterdam ArenA, met de Heineken Music Hall, de Ziggo Dome, een bioscoop met 14 zalen en een groot winkelcentrum op loopafstand. Vanaf beide hotels is er een rechtstreekse treinverbinding naar Amsterdam Centraal Station en de luchthaven.

Mark Nogal, regionaal manager, focussed service brand management, EMEA bij Hilton Worldwide:

We zijn zeer verheugd dat Hampton by Hilton in het vijfde Europese land wordt geïntroduceerd, kort na de opening van ons eerste Hilton Garden Inn in Nederland, in Leiden. De hotels van Hampton by Hilton richten zich op alle behoeften van de moderne, drukbezette reiziger en bieden kwalitatief hoogwaardige accommodatie voor een goede prijs.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.