Jules Verne Adventureland in Slagharen geopend!

Vandaag heeft Attractie- & Vakantiepark Slagharen haar nieuwe themagebied – Jules Verne Adventureland –
met daarin vier nieuwe attracties officieel geopend. De feestelijke dag werd omlijst door muziek, live performances, audio visueel spektakel en veel genodigden waaronder de schoolkinderen uit Slagharen.

Opening Jules Verne Adventureland - Slagharen

Opening Jules Verne Adventureland – Slagharen

Opening

De opening van het gebied werd door Jules Verne – Willem Gunneman – zelf gedaan, samen met SBS6 weerman Piet Paulusma en directrice Angelique Klar door heuse weerballonnen de lucht in te laten. Aan het einde van de middag namen finalist Nikki en winnares Melissa van The Next Pop Talent het podium en werd er meegezongen door het toegestroomde feestpubliek.

50 jaar Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen viert dit jaar haar 50 jarig bestaan. Naast nieuwe attracties heeft het park ook het entertainment vernieuwd met de gloednieuwe Magic Circus show van illusionistenduo Winfried & Angelique, topclown Pavel Boyarinov uit Rusland en trapeze acrobate Vera Hummel uit Duitsland. Daarnaast is de Cowboystuntshow is met spektakel uitgebreid. Tot slot heeft Slagharen een nieuwe 4D film Robin Hood.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Slagharen

 

Reviews lezen over Slagharen

Meer informatie over Slagharen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Slagharen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Attractiepark Slagharen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.