Barbados geeft zakgeld mee!

Barbados heeft een wel erg ludieke actie bedacht. Het eiland geeft een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft. Om ook in het laagseizoen meer toeristen te trekken komt Barbados met het zogeheten ‘Island Inclusive pakket’. Dit pakket biedt de reiziger US $200 (€150,-) per persoon bij een verblijf van 7 nachten of meer. Deze bedragen komen in de vorm van vouchers en kunnen worden ingeleverd bij deelnemende attracties en restaurants.

barbados-3e-vriendelijkste-vakantiebestemming-wereldwijd-2013

Eindeloze mogelijkheden

Gebruik bijvoorbeeld een voucher voor de Aerial Trek Zipline om het groene binnenland van Barbados eens op een heel andere manier te bekijken, neem een kijkje in de Concorde hangar en bezichtig dit unieke vliegtuig van binnen of ontdek de onderwaterwereld van de Caribische Zee zonder nat te worden met de Atlantis Submarine. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De vouchers kunnen ook gebruikt worden bij Oistins’s Fish Fry, de must-see en do wanneer je op Barbados bent. Iedere vrijdagavond wanneer de versgevangen vis binnenkomt in het vissersdorpje Oistins komt het hele eiland bij elkaar om te genieten van live muziek, ’s werelds oudste rum en natuurlijk de vis die op ontzettend veel verschillende manieren bereid wordt.

drunken_snapper_the_bajan_way_barbados

Deze aanbieding is vanaf nu boekbaar en geldt t/m 21 december 2013. De reis moet wel voor 15 juni 2013 worden geboekt.

Het ‘Island Inclusive pakket’ kan worden geboekt op www.bookbarbadosnow.com

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Barbados

 

Reviews lezen over Barbados

Meer informatie over Barbados vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Barbados. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Barbados met Skyscanner

Kaart van Barbados

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.