#GoldenKey reist door Amsterdam in 2013

De Golden Key van PPHE Hotel Group volgt vanaf vandaag de evenementen in het gouden jaar van Amsterdam op de voet. Consumenten die via Twitter deze gouden sleutel weten te lokaliseren, maken twaalf weken lang kans op diverse prijzen die in lijn liggen met de jubileumevenementen in de hoofdstad.

golden-key-reist-door-amsterdam-in-gouden-jaar-2013

Gouden jaar in Amsterdam

Het heropende Rijksmuseum, het 125-jarig bestaan van het Concertgebouworkest, het veertigjarig jubileum van het Van Gogh Museum, de 175e verjaardag van Artis en het 400 jaar bestaan van de Amsterdamse grachten, zijn dit jaar onderdeel van de jubileumagenda van Amsterdam. Doordat drie van de vijf Nederlandse hotels van PPHE Hotel Group gevestigd zijn in Amsterdam, voelt PPHE Hotel Group zich sterk verbonden met Amsterdam en met de diverse evenementen die er dit jaar plaatsvinden.

Jan-Willem Roenhorst, hotelmanager Park Plaza Victoria Amsterdam:

Dergelijke evenementen willen de Park Plaza Hotels & Resorts in Amsterdam haar nationale en internationale gasten niet onthouden. Door middel van de twittercampagne laten we de veelzijdigheid van de stad zien en delen we de evenementen met hen. Daarnaast bieden de drie Amsterdamse hotels, namelijk Park Plaza Victoria Amsterdam, Park Plaza Vondelpark, Amsterdam en Park Plaza Amsterdam Airport, twitteraars de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen die aansluiten bij de specifieke evenementen en jubilea.

Golden Key op Twitter

De Golden Key van PPHE Hotel Group maakt de komende weken een reis door Amsterdam. Wekelijks wordt elke dinsdag een nieuwe foto van de sleutel op een andere locatie op Twitter geplaatst. Volgers kunnen de locatie raden en uit de juiste antwoorden wordt willekeurig een winnaar getrokken. De te winnen prijzen verschillen per week en variëren van een Artis-thema diner tot een overnachting in het Park Plaza Vondelpark, Amsterdam tot een Wellness arrangement.

De Golden Key campagne is te volgen via Twitter op @ParkPlazaHotels. Heb jij door op welke locatie de Golden Key zich bevindt? Tweet het antwoord naar @ParkPlazaHotels met de hashtag #GoldenKey en maak kans op één van de twaalf mooie prijzen die wekelijks worden weggegeven.

Over PPHE Hotel Group

PPHE Hotel Group (voorheen Park Plaza hotels) bezit, huurt, ontwikkelt, exploiteert en franchised full service upscale en lifestyle hotels op hoofdbestemmingen en regionale centra in met name Europa. De meerderheid van de hotels van de groep opereren onder twee verschillende merken, Park Plaza® Hotels & Resorts en art’otel®. De Groep heeft een exclusieve licentie van Carlson, een wereldwijd niet-beursgenoteerd reis- en gastvrijheidbedrijf, om Park Plaza® Hotels & Resorts te ontwikkelen en te exploiteren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.