KATHO hogeschool – Bellewaerde Park Trophy

Voor het eerst slaan de KATHO hogeschool en Bellewaerde Park de handen in elkaar voor de organisatie van een teambuildingactiviteit. Tijdens deze Bellewaerde Park Trophy wordt het personeel in verschillende groepen verdeeld om het teamverband te versterken. De studenten van de KATHO hogeschool hebben deze teambuildingactiviteit bedacht en uitgewerkt. Binnen Bellewaerde Park heerst een STAR policy, met als doel elke bezoeker als een ster te ontvangen. Dit evenement moet ervoor zorgen dat alle medewerkers het STAR-beleid van het park leren kennen en toepassen.

Bellewaerde Park

Bellewaerde Park

Bellewaerde Park Trophy

In Bellewaerde Park vindt vandaag een innovatieve teambuilding plaats voor alle seizoensmedewerkers met als doel de band binnen het team, tussen de verschillende departementen en met het bedrijf te versterken. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op de emotionele, persoonlijke, sociale en intellectuele vaardigheden van iedere medewerker.

Een groep studenten van de opleiding eventmanagement van de KATHO hogeschool in Kortrijk hebben samen met het HR-departement van Bellewaerde Park een programma ontwikkeld voor deze dag. Deze Bellewaerde Park Trophy kreeg als thema Hollywood. De seizoensmedewerkers worden onthaald als echte sterren door paparazzi. Tijdens hun rode loper moment, wordt van elk personeelslid een glamourfoto genomen. Nadien worden ze ingedeeld in verschillende groepen en voeren ze opdrachten uit in het park. Deze teambuildingdag wordt afgesloten met een gezamelijke drink waar de personeelsleden hun belevenissen met elkaar kunnen delen. In ware Hollywoodstijl zal tijdens een Oscaruitreiking de Bellewaerde Park Trophy uitgereikt worden aan de best presterende groep.

STAR cultuur

Bellewaerde Park heeft als doel zijn bezoekers als echte sterren te ontvangen. Hiervoor heeft het park een STAR policy uitgeschreven. Er wordt nadruk gelegd op vier pijlers om de klantvriendelijkheid te bevorderen. De kernwoorden van deze pijlers zijn: verwachtingen overtreffen (Wahoo), veiligheid (Be Safe), ontspanning (No Stress) en tevredenheid (Hands on). Gedurende het volledige seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd om de seizoensmedewerkers te sensibiliseren en deze kernpijlers zich eigen te maken.

Programma:

  • 14u00 – 14u30: Aankomst seizoensmedewerkers + intro in 4D Cinema
  • 14u30 – 16u30: Uitwerken opdrachten
  • 16u30 – 17u30: Personeelsdrink
  • 17u30 – 18u00: Oscaruitreiking

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ieper, België

 

Reviews lezen over Ieper, België

Meer informatie over Ieper, België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ieper, België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Bellewaerde Park, België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.