Voordelig Golfen in Zuid Engeland!

Voor de golfliefhebbers is Kent, de Tuin van Engeland, één van de meest geliefde bestemmingen. DFDS Seaways vaart dagelijks van Calais en Duinkerke naar Dover. Tot en met 15 april 2014 kan iedereen die de overtocht naar Zuid Engeland maakt, gebruik maken van een aantrekkelijk golf-aanbod bij Pentland Golf op vertoon van de boarding pass of voucher.

austin-lodge-golfen

Golfen op Pentland Golfterrein

Pentland Golf in Kent staat bekend om zijn uitzonderlijk golfaanbod. De golfterreinen staan hoog aangeschreven vanwege de kwaliteit en perfecte service. Op de volgende drie courses kun je met het aanbod van DFDS Seaways enkele onvergetelijke golfmomenten beleven.

  • Boughton – golfen tussen Faversham en Canterbury, met een oppervlakte van 16.000 m2 in een pittoreske omgeving met panorama’s over het glooiende landschap van Kent.
  • Etchinghill – deze golfbaan telt 27 holes, verspreid over een schitterende heuvelrug met uitzicht op Elham Valley.
  • Austin Lodge – bezoekers worden hier niet alleen aangetrokken door de kwaliteit van de golfbaan maar ook door de rust en stilte in de buurt van het historische dorp Eynsford.

Aanbieding DFDS Seaways

Op vertoon van een DFDS boarding pass of voucher biedt DFDS Seaways de volgende aanbiedingen:

  • Green fee op weekdagen, vanaf 11.00: twee voor de prijs van één, £12,50 per persoon (standaard prijs per persoon £25)
  • Green fee tijdens het weekend, vanaf 13.00: twee voor de prijs van één, £16,25 per persoon (standaard prijs per persoon £32,50)
  • Eén uur individuele les met 50% korting= £30

Alle aanbiedingen gelden voor max. 4 personen en zijn geldig tot 15 april 2014. Voor meer informatie en boekingen: Pentland Golf Course www.pentlandgolf.co.uk of e-mail europe@pentlandgolf.co.uk.

Over DFDS Seaways

De Deense maritieme en logistieke organisatie DFDS Seaways, opgericht in 1866, biedt dagelijkse 44 overtochten uit van Noord-Frankrijk (Calais en Duinkerken) naar Zuid-Engeland (Dover) over het Kanaal aan. Daarnaast biedt zij vanuit in Nederlandeen overtocht aan van IJmuiden naar Newcastle. Deze route is de snelste en meest noordelijke verbinding van Nederland naar Engelanden Schotland. Jaarlijks maken een half miljoen passagiers de overtocht. In Noord-Europa is DFDS Seaways de grootste ferrymaatschappij. In totaal zijn er 5100 medewerkers werkzaam in 20 landen en bestaat het netwerk uit 25 routes met 60 schepen voor passagiers, voertuigen en vracht. DFDS Seaways won acht keer de prestigieuze World Travel Award.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid Engeland

 

Reviews lezen over Zuid Engeland

Meer informatie over Zuid Engeland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid Engeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zuid Engeland met Skyscanner

Kaart van Zuid Engeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.