Koning Willem-Alexanderplein geopend door K3!

Samen met meer dan 3000 Plopsa-fans opent K3 het nieuwe Koning Willem-Alexanderplein met 3 nieuwe buitenattracties in Plopsa Indoor Coevorden. Tijdens het grote kinderfeest wordt de verjaardag en kroning van Prins Willem-Alexander uitbundig gevierd.

Feestelijke opening Koning Willem-Alexanderplein met K3

Feestelijke opening Koning Willem-Alexanderplein met K3

Koning Willem-Alexanderplein

Geflankeerd door Maya de Bij, Kabouter Plop en duizenden fans ontdekken de meiden van K3 het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Ze onthullen onder luid applaus de naam van het nieuwe buitenplein: “Koning Willem-Alexanderplein”. Drie gloednieuwe attracties flankeren het plein: de K3-Brandweermolen, het K3-Verkeerspark en de Maya-Speeltuin.

We vinden het te gek dat we 2 attracties op dit mooie plein krijgen! Bovendien is het superleuk om samen met onze fans de verjaardag en kroning van Prins Willem-Alexander te vieren. Het oplaten van duizend oranje ballonnen samen met alle kinderen was een onvergetelijk moment.

Aldus Josje, Karen en Kristel enthousiast. Als kers op de taart geven de meisjes een spetterende show met de nieuwe versie van het Willem-Alexanderlied. Zo verduidelijkt Algemeen Directeur Steve Van den Kerkhof de naamkeuze van het buitenplein:

De opening van ons nieuwe buitenplein met nieuwe attracties bij de start van de meivakantie staat al een hele tijd vast. De naam was snel gekozen toen wij vernamen dat Prins Willem-Alexander tot koning gekroond wordt.

Optreden K3

Optreden K3

3 Nieuwe attracties

Drie nieuwe attracties zijn opgebouwd rond het plein: In het K3-Verkeerspark maken kinderen op een leuke manier kennis met de verkeersregels. Op de K3-Brandweermolen blussen kinderen als echte brandweermannen de vlammen met hun eigen brandweerslang. De Maya-Speeltuin maakt de spiksplinternieuwe buitenzone compleet.

Deze investering van € 500.000 maakt van het indoorpark een all-weather locatie. Zo zegt Steve Van den Kerkhof:

Met de uitbreiding bieden wij onze bezoekertjes nog meer speelplezier bij mooi en bij slecht weer. Want daar is het ons uiteindelijk om te doen: kinderen en hun ouders een magische dag bezorgen, zodat ze graag terug komen naar Plopsa Indoor Coevorden.

Ook Burgemeester Bouwmeester geniet van het kinderfeest en beaamt:

Dat Plopsa naast haar indoorgedeelte investeert in haar buitengedeelte is niet alleen een meerwaarde voor het park, maar ook voor de gemeente Coevorden en voor de provincie Drenthe.

Naast de festiviteiten met K3, trakteerde Plopsa Indoor Coevorden haar bezoekers de hele dag op talrijke meet&greets met themafiguren en shows van Bumba en zijn vriendjes.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Coevorden

 

Reviews lezen over Coevorden

Meer informatie over Coevorden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Coevorden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Coevorden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.