Nieuwe website voor ‘Dit is Parkstad-Limburg’

De nieuwe website van het promotieplatform ‘Dit is Parkstad-Limburg’ is online. Bezoekers vinden via www.ditisparkstadlimburg.eu in één oogopslag het veelzijdige Leisure aanbod van deze attractieve regio en kunnen direct gratis voordeelcoupons aanvragen. In Parkstad-Limburg vindt u alles wat u zoekt voor een geweldig dagje uit / weekendje weg.

Nieuwe website Parkstad Limburg

Nieuwe website “Parkstad-Limburg”

Dit is Parkstad-Limburg

De vele bijzondere leisure ondernemers vormen samen Parkstad-Limburg en zorgen voor veel bezoek aan de regio. Op dit moment bezoeken veel Duitse, Belgische en Nederlandse recreanten vaak bewust één Leisure ondernemer, niet wetende dat er nog veel meer te doen is en dat ze zich bevinden in de regio Parkstad-Limburg. Om ervoor te zorgen dat deze recreanten Parkstad-Limburg meer gaan verkennen en er langer verblijven, is het promotieplatform ‘Dit is Parkstad-Limburg’ ontwikkeld.

‘Dit is Parkstad-Limburg!’ is een initiatief van Stichting VVV Zuid-Limburg en de regio Parkstad-Limburg met als doel Parkstad-Limburg te profileren als dé leisure regio van Nederland. ‘Dit is Parkstad-Limburg’ is één marketingcommunicatie concept voor alle leisure aanbieders in Parkstad-Limburg, waarbij niet alleen promotie wordt gemaakt voor de deelnemende Leisure partijen, maar tegelijkertijd ook voor de leisure regio van Nederland: Parkstad-Limburg.

Nieuwe website www.ditisparkstadlimburg.eu

De deelnemende leisure partijen van ‘Dit is Parkstad-Limburg’ vindt u nu terug op de nieuwe, moderne en fris vormgegeven website www.ditisparkstadlimburg.eu. Op een eenvoudige manier wordt Parkstad-Limburg gepresenteerd middels de rubrieken attracties, evenementen, overnachten, eten & drinken, wandelen & fietsen en funshoppen. Daarbij vindt men op de website een handige plattegrond van de regio en hoe deze het makkelijkst bereikt kan worden. Verder kan er doorgelikt worden naar de facebook en twitter pagina van het promotie platform. Binnenkort is de website ook volledig in het Duits, om zo Duitse gasten in hun eigen taal welkom te heten in Parkstad-Limburg.

Voordeel

Meerdere ondernemers bieden via de website leuke voordeelacties die men gratis ontvangt na het achterlaten van een e-mail adres. De aanmelder ontvangt dan direct een e-mail met daarin de voordeelcoupon. Deze kan op twee manieren worden gebruikt, enerzijds door deze thuis uit te printen en mee te nemen, anderzijds door de voordeelbon simpelweg via het scherm van een SmartPhone aan de baliemedewerker van de betreffende aanbieder te laten zien.

Vouwfolder

Naast de website is er een handige tweetalige (NL / DE) vouwfolder ontwikkeld waarop eveneens het veelzijdige aanbod op terug te vinden is inclusief een overzichtsplattegrond. Deze vouwfolders zijn binnenkort verkrijgbaar bij alle VVV Zuid-Limburg vestigingen, de Parkstad gemeenten, de deelnemende Leisure partijen en worden verder gedistribueerd op strategische plekken in Nederland, Duitsland en België. De vouwfolder is daarbij gratis te downloaden via www.ditisparkstadlimburg.eu.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over het promotieplatform ‘Dit is Parkstad-Limburg’? Stuur dan een e-mail naar info@ditisparkstadlimburg.eu of telefoneer naar T. 043-609 8515.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Limburg

 

Reviews lezen over Limburg

Meer informatie over Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.