Sluit Koninginnedag muzikaal af in Almere!

Sluit op 30 april de bijzondere Koninginnedag en troonswisseling feestelijk af in Almere! Zing mee met Van Dik Hout en Trafassi op de Grote Markt of met het meezingconcert ‘Samen voor Oranje’ dat live vanuit Rotterdam op een groot scherm op het Forum wordt uitgezonden.

Koninginnedag in Almere

Koninginnedag in Almere

Forum

Volg tussen 17.30 en 19.30 uur live het Koningspaar in Amsterdam en het feestelijke meezingconcert ’Samen voor Oranje’ in ‘Ahoy’ in Rotterdam op een groot scherm op het Forum. Hoogtepunt is rond 19.30 uur als het officiële Koningslied wordt uitgevoerd. Op dertien locaties in het land wordt het zingen van het publiek opgenomen en tot een spectaculaire clip gemaakt. Ook in Almere kun je meezingen op het Forum en maak je kans jezelf terug te zien in het filmpje.

De nieuwe Koning en Koningin worden via een videoverbinding toegezongen door artiesten en het publiek in Ahoy. Het Koninklijk Paar kijkt in Amsterdam, voorafgaand aan hun rondvaart op het IJ, samen met vele kijkers in alle provincies van 17.30 tot 19.30 uur mee via een groot scherm. In Rotterdam treden veel artiesten op die het meezingconcert tot een happening maken: Anita Meijer, Babette van Veen, Carel Kraayenhof, Do, Edsilia Rombley, Esmée Denters, Fouradi, Frans Duijts, Frédèrique Spigt, Glennis Grace, Jamai, Jim Bakkum, JURK!, Lee Towers, Lisa Lois, Marco Borsato, Rob de Nijs, Rowwen Hèze, Ruth Jacott, Sharon Doorson, Syb van der Ploeg, Trijntje Oosterhuis en Het Metropole Orkest.

Grote Markt

Tientallen meters verderop, op de Grote Markt, treedt vanaf 17.30 uur Van Dik Hout op. Na het zingen van het Koningslied wordt het een spektakel met het optreden van Trafassi (aanvang 19.45 uur).

Overdag is er van alles te beleven voor kinderen, zoals springkussens, schminken en kroontjes knutselen. Dj’s van de Grote Markt zijn te horen en er staan drie optredens op het programma met Ernst, Bobbie en de rest (13.00 uur), live band Karaoke (14.30 uur) en Ali B. Op Volle Toeren (16.00 uur). Voor, na en tussen alle acts door zijn er optredens van dj’s op de Grote Markt.

Kijk voor de actuele programma’s op

www.vvvalmere.nl/koninginnedag
www.almere.nl/koninginnedag
www.almerecentrum.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.