Fjällräven trekkerstent met panorama-view

Fjällräven heeft een ideale trekkerstent ontwikkeld: Akka View 2. De ruime, zelfdragende tent is licht van gewicht en eenvoudig op te zetten. Bijzonder is de panorama-view; de tent heeft twee voortenten die volledig open kunnen voor een prachtig uitzicht. Door de vele openingen voel je je één met de natuur. De ventilatie is uitstekend. Dankzij twee dubbelgekruiste stokken is Fjällräven Akka View 2 solide en windbestendig.

Fjällräven Akka View 2

Fjällräven Akka View 2

De zijkanten van de binnentent bestaan volledig uit muskietengaas voor een optimale luchtcirculatie tijdens warme zomernachten. Na het plaatsen van de stokken is de tweepersoonstent zelfdragend en verplaatsbaar naar de beste locatie. Vier stormlijnen zetten de tent stevig vast in de grond en zorgen voor optimale stabiliteit. De binnen- en buitentent zitten aan elkaar vast, zodat je de tent in de regen kunt opzetten zonder dat de binnentent nat wordt.

Acht opbergvakken en waslijn

Dankzij twee openingen en twee voortenten kun je eenvoudig je eigen kant van de tent indelen en gebruik je bij harde wind de ingang die uit de wind ligt. De hooggeplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een optimale luchtcirculatie en afvoer van condens. In de tent bevinden zich een waslijn en acht opbergvakken met voldoende ruimte voor een waterfles, zaklamp, kleding en proviand.

Informatie
Fjällräven Akka View 2 weegt 3 kg en heeft de volgende afmetingen: L 230 cm x B 285 cm x H 120 cm. Advieswinkelprijs € 499,95 Ga voor verkooppunten naar Fjällräven.nl.

Comments are closed.