Kleurplaatwedstrijd Frans Hals Museum

Ter gelegenheid van het Frans Hals Jaar organiseren Albert Heijn en het Frans Hals Museum begin mei een kleurplaatwedstrijd voor kinderen. De winnaar mag 1 minuut gratis winkelen op de snoepafdeling van Albert Heijn Raaks Haarlem. De bekende Haarlemse striptekenaar Eric J. Coolen maakte hiervoor een prachtige ‘Frans Hals’ kleurplaat.

Kleurplatenwedstrijd Frans Hals Museum, Haarlem

Kleurplatenwedstrijd Frans Hals Museum, Haarlem

Albert Heijn

De gratis kleurplaat kan vanaf 1 mei opgehaald worden bij de Albert Heijn-winkels in Haarlem, Heemstede, Overveen en Bloemendaal en bij de balie van het Frans Hals Museum, Groot Heiligland 62 in Haarlem. De uiterste inleverdatum is donderdag 9 mei. De prijzen zullen op woensdagmiddag 15 mei overhandigd worden door juryvoorzitter en maker van de kleurplaat, tekenaar Eric J. Coolen. De prijswinnaars krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de prijsuitreiking. Het Frans Hals Museum is blij met de samenwerking met Albert Heijn.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Haarlem

 

Reviews lezen over Haarlem

Meer informatie over Haarlem vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Haarlem. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Frans Hals Museum te Haarlem

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.