Nieuwe samenwerking Adara en Ryanair

Adara, de wereldleider in data-gestuurde marketing, kondigde een exclusief partnerschap aan met Ryanair, Europa’s enige ultra-lagekostenluchtvaartmaatschappij. Adara’s innovatieve technologie stelt adverteerders in staat om over heel Europa kostenefficiënt het grote klantenbestand van de vervoerder te bereiken door middel van scherpgerichte digitale campagnes. De overeenkomst zal bedrijven toegang verschaffen tot een toenemend aantal advertenties op www.ryanair.com, Europe’s grootste reiswebsite, die 1,2m gebruikers per dag trekt, bedrijven door heel Europa toegang verlenen tot een innovatief mediagericht platform en digitale advertentiecampagnes die datagestuurd en precisiegericht zijn.

Nieuwe samenwerking Adara en Ryanair

Nieuwe samenwerking Adara en Ryanair

Adara’s Chief Commercial Officer, Scott Garner:

Adara is enthousiast over de samenwerking met de grootste personenluchtvaartmaatschappij in Europa. Deze driejarige overeenkomst stelt Adara in staat om aanzienlijk te groeien in Europa en tegelijkertijd Ryanairs website een nog aantrekkelijker mediadoel te maken voor adverteerders die kopers zoeken door fysieke, mobiele of videocampagnes.

Ryanairs Head of Communications, Robin Kiely:

Ryanair zal meer dan 80m passagiers vervoeren dit jaar en trekt 1.2m gebruikers naar de Ryanair.com website op een dagelijkse basis, Europa’s grootste reiswebsite, die een enorme marketingkans voor potentiële adverteerders biedt. Wij zijn verheugd om dit partnerschap met Adara aan te kondigen en zien uit naar het smeden van een succesvolle relatie.

Comments are closed.