Orang-oetanweken in Apenheul!

In de meivakantie, van 27 april t/m 12 mei, houdt Apenheul de orang-oetanweken. Voor jong en oud is er van alles te beleven in het vernieuwde orang-oetan gebied van Apenheul. Het is dé gelegenheid om orang-oetan Amos te ontmoeten: de koning van Apenheul.

Koning Amos

Koning Amos

Gratis spot- en doeboekje

Tijdens de orang-oetanweken zijn er extra activiteiten in Apenheul. Kinderen leren de orang-oetans kennen met het gratis ‘spot- en doeboekje’ en krijgen een smakelijke verrassing aan het einde. Onder begeleiding van gidsen kunnen ze op sommige dagen bovendien zelf buttons maken en meer leren over de intelligente orang-oetans.

Koning Amos

Orang-oetan Amos is de nieuwe koning van Apenheul. En dat is niet voor niets: hij heeft armen als bielsen en aan okselhaar geen gebrek. Zijn wangen als platen beginnen ook al aardig te groeien. Heel indrukwekkend om te zien. De grote vraag is nu: zal het orang-oetanvrouwtje Sandy vallen voor zijn nieuwe look en zwanger worden?

Vernieuwd gebied

Het orang-oetan gebied is nog leuker geworden. Kinderen kunnen er de aap uithangen, terwijl de ouders op de loungeplek genieten van het lentezonnetje. In het nieuwe horecapunt Sandy’s Corner kunnen bezoekers hapjes en drankjes nuttigen die niet alleen heel lekker zijn, maar ook heel verantwoord. En nieuw in 2013 is de orang-oetanpresentatie.

Voor wie Apenheul wil bezoeken biedt het dierenpark entreekaartjes mét korting aan op www.apenheul.nl/webwinkel.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van de Apenheul in Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.