Odyssee Reisgids Faeröer

Onlangs verscheen bij Odyssee Reisgidsen de eerste Nederlandse PDF-reisgids over de Faeröer. De magische eilandengroep in de Noord-Atlantische Oceaan. De reisgids is nu zowel in PDF als in paperback verkrijgbaar!

Faröer

Faeröer

Faeröer

De Faeröer, een vergeten eilandengroep in de Noord-Atlantische Oceaan tussen Noorwegen, Schotland en IJsland, is voor velen een onbekende bestemming, maar misschien juist daarom wel extra aantrekkelijk. Het toerisme is minder sterk ontwikkeld dan op de meeste andere Noord-Europese bestemmingen. De Faeröer bestaan uit achttien eilanden met meer vogels dan inwoners. Het is een eilandengroep met een ongerepte natuur en mensen die dicht bij de natuur leven. Een ideale plek om rustig rond te struinen en niets te hoeven. Juist door de leegte maak je tijdens je rondreis ook kennis met de Faeröerders, de trotse eilandbewoners die hun tradities nog graag in ere houden. De lege wegen en goede verbindingen maken het reizen tot een spannend avontuur. Op de Faeröer openen zich steeds nieuwe verten met de machtige oceaan in de nabijheid. Voor vogelliefhebbers vormen de eilanden een verhaal apart: duizenden vogels die je tot heel dichtbij kunt benaderen.

Odyssee Reisgidsen

Zoals de reiziger van Odyssee gewend is, onderscheidt ook deze reisgids zich van andere gidsen. Odyssee richt zich op de zelfstandige reiziger met een meer dan gemiddelde belangstelling voor de cultuur, de geschiedenis en de samenleving van het land dat hij of zij bezoekt. De gids schetst een eerlijk, maar ook aanstekelijk beeld van de Faeröer en is uitnodigend geschreven. Odyssee heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

De auteur

Fred Geers heeft vooral Noord-Europa als reisdoel. Als tekstschrijver/fotograaf bezocht hij in alle jaargetijden vele uithoeken in het noorden, die hij beschreef in artikelen in diverse bladen en kranten en websites. Zijn voorliefde gaat uit naar gebieden die niet platgetreden zijn door grote toeristenstromen, hoewel het noorden weinig massatoerisme kent. Hij schreef eerder de gids Noorwegen voor Dominicus reisgidsen.

Stel je eigen reisgids samen

In 2007 is Odyssee Reisgidsen gestart met het digitaliseren van bestaande reisgidsen, waardoor het mogelijk is dat de reiziger op de website zijn of haar eigen gids samenstelt. Het grote voordeel hiervan is dat de reisgids op maat en actueel is – én beduidend goedkoper dan een reisgids uit de winkel. De Odyssee Reisgids wordt als PDF-bestand per mail toegestuurd. Veel reisgidsen zijn ook als paperback verkrijgbaar.

Hoe is de Odyssee Reisgids Faeröer te verkrijgen?

PDF

De volledige PDF-gids telt 88 pagina’s en kost € 11,48. De hoofdstukken uit de gids zijn ook afzonderlijk (€ 0,12 per pagina + € 2 startkosten) of in combinatie verkrijgbaar.

Paperback

De volledige gids is ook als paperback verkrijgbaar. De gids telt 88 pagina’s en kost € 16,50 (exclusief € 2,50 portokosten). ISBN 978 94 6123 022 5.
Meer informatie en bestellen (PDF en paperback) via: www.odyssee-reisgidsen.nl/Faeroer.htm

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Faröer Eilanden

 

Reviews lezen over Faröer Eilanden

Meer informatie over Faröer Eilanden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Faröer Eilanden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Faröer Eilanden met Skyscanner

Kaart van Faröer Eilanden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.