Wederom “Zoover Award” voor Vacansoleil

Op maandag 22 april is Vacansoleil tijdens de 5e prijsuitreiking van de ‘Zoover Awards’ voor Nederlandse reisorganisaties voor de derde keer uitgeroepen tot de ‘Populairste Aanbieder van Campingvakanties’. De ‘Zoover Awards’ zijn publieksprijzen in de verkiezing die jaarlijks wordt georganiseerd door Zoover, de onafhankelijke, meest geraadpleegde website op het gebied van vakantiebeoordelingen voor en door reizigers. De website bevat bijna 2 miljoen beoordelingen en 280.000 accommodaties in meer dan 43.000 bestemmingen ter wereld.

Vacansoleil "Beste Campingvakantieaanbieder"

Vacansoleil “Populairste Campingvakantieaanbieder”

Ruim 150.000 Nederlandse consumenten deden mee aan de online verkiezing op de website van Zoover en stemden in diverse categorieën op hun favoriete reisorganisatie en accommodatie. Marktleider Vacansoleil scoorde in de categorie campingvakanties – evenals in 2012 en 2010 – bijna de helft (48%) van de voorkeurstemmen en liet daarmee 19 andere genomineerden ver achter zich.

Reactie Vacansoleil

Bart van der Linden, algemeen directeur van de internationale reisorganisatie Vacansoleil, is zeer in zijn nopjes met de publieksprijs:

De ‘Zoover Award’ vertegenwoordigt de waardering van de vakantieklant en die is en blijft doorslaggevend. Vacansoleil, al 44 jaar gespecialiseerd in luxe campingvakanties, is inmiddels marktleider in Europa, maar volume is geen garantie voor populariteit. Het gaat om aanbod, kwaliteit en individuele aandacht voor de klant. Met 200 campingspecialisten op kantoor en 1250 campingmedewerkers op onze bestemmingen streven wij er continu naar om 500.000 campinggasten per jaar de vakantie van hun leven te bezorgen.

Comments are closed.