Beste verwencamping Spanje doet titel eer aan

Het Spaanse Playa Montroig Camping Resort werd onlangs door de ANWB verkozen tot ‘beste verwencamping’ tijdens de ‘Camping van het jaar 2013’-verkiezingen. De camping werd geroemd vanwege haar hoge kwalitatieve faciliteiten en service. Logisch, want de oudste camping van de Costa Dorada heeft bijna alles. Van premium staanplaatsen aan het strand tot aan de Luxe Bora Bora’s. Liever kamperen? Dat kan op één van de 1.200 percelen. Playa Montriog Camping Resort heeft voor ieder wat wils en doet haar titel ‘Beste Verwencamping’ eer aan.

Playa Montroig Camping Resort "Beste Verwencamping in Spanje"

Playa Montroig Camping Resort “Beste Verwencamping in Spanje”

Camp & Fly

Playa Montroig Camping Resort ligt op 15 uur rijden of 2 uur vliegen vanaf Amsterdam. De Spaanse camping heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie aan de Spaanse kust. Laat je direct vanuit je caravan op het zachte strand van de Costa Doroda vleien of laat je omringen door rust en natuur in één van de 220 houten bungalows. De Standard Deluxe staanplaatsen zijn centraal gelegen in de nabijheid van alle faciliteiten en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De Premium Classic staanplaatsen liggen in de groene zone van de camping en worden omringd door palmbomen.

Internationale waardering

Playa Montroig Camping Resort staat internationaal bekend als één van de populairste campings van de Costa Dorada. De Spaanse camping heeft dat succes vooral te danken aan de hoge kwalitatieve faciliteiten en persoonsgerichte service. De verwencamping doet alles om het verblijf van haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Bungalows, mobilhomes en staanplaatsen zijn er in verschillende soorten; van ruim en intiem, luxe en comfortabel tot aan gezellig en rustig. In totaal kunnen er 5.000 gasten overnachten. Na ruim een halve eeuw succesvol ondernemen blijft het doel van Playa Montroig Camping Resort en haar medewerkers om de verwachtingen van alle gasten te overtreffen.

Services

Voor iedere gast heeft Playa Montroig Camping Resort iets te bieden. Gezinnen gaan ‘s avonds naar het La Plaza theater voor een onvergetelijke voorstelling. Sportfanaten kunnen het luie zweet kwijt in één van de vele sportfaciliteiten. Kinderen gaan op pad met het animatieteam. Afkoelen? Neem een duik in het zwemparadijs of slenter op je teenslippers naar het mooiste strand van de Costa Dorada.

Over Playa Montroig Camping Resort

Playa Montroig is één van de grootste toeristische voorzieningen en de meest historische van de Costa Dorada (opgericht in 1962). De camping ligt aan het mooiste strand van de Costa Dorada, iets ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows. Playa Montroig Camping Resort gelooft in een bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op voortdurende innovatie en groei.

De populaire camping is geaccrediteerd en gewaardeerd vanwege haar kwaliteit van dienstverlening, erkend door campinggasten en bekroond met toeristische awards en keurmerken.

Van alle kwaliteitscampings in Spanje ontvangt Playa Montroig de hoogste, door de ADAC- campinggids toegekende, rating gedurende de afgelopen 30 jaar. De Europese ADAC- campinggids is één van de belangrijkste Europese campinggidsen en wordt in de reisbranche gezien als het equivalent van de Michelingids.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Spanje

Meer informatie over Spanje vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Spanje. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Spanje met Skyscanner

Kaart van Spanje

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.