Alles Kids in Zuid-Limburg

Het is weer meivakantie! Traditioneel is dit een periode waarop ouders hun kinderen meenemen naar de leukste plekjes van de regio. Een dagje uit in Zuid-Limburg betekent immers pret en plezier voor iedereen. Maar ook voor verjaardagsfeestjes, communiefeesten, schoolreisjes en andere kinderfeestjes is Zuid-Limburg in trek! VVV Zuid-Limburg vond dat het hoog tijd werd om aan het kinderaanbod in de regio een speciale themacampagne te wijden.

Alles Kids in Zuid-Limburg

Alles Kids in Zuid-Limburg

Themacampagne ‘Alles kids in Zuid-Limburg’

De populariteit van alles wat met kinderuitjes van doen heeft, stimuleerde VVV Zuid-Limburg om ‘de kinderbehoefte’ tot een nieuw marketingspeerpunt te benoemen en op een toegankelijke manier te presenteren aan gasten, maar ook aan inwoners. Immers, Zuid-Limburg heeft op het gebied van kinderattracties veel te bieden. Tevens Dit is de reden dat VVV Zuid-Limburg nu rondom dit thema een nieuwe themacampagne heeft ontwikkeld om dit sterker in de markt te zetten. Middels thematisering op de website, een korte promotiefilm, een facebookactie, een speciale flyer en door het aanbieden van kortingsbonnen wordt hier dan ook invulling aan gegeven. Daarnaast worden aan dit thema de komende periode nog diverse marketingactiviteiten gekoppeld door persbewerking, inzet van social media en publicaties in diverse media.

Korting & Leuke prijzen

Om de diverse kinderactiviteiten te promoten en een bezoek aan Zuid-Limburg te stimuleren, zijn er via de themapagina www.vvvvzuidlimburg.nl/kids gratis kortingscoupons van diverse ondernemers te downloaden. Het gehele gezin kan hiermee zijn onvergetelijk avontuur starten met leuk voordeel. Tevens is er een speciale facebookactie ontwikkeld met als hoofdprijs een midweek voor 6 personen bij Landgoed Hommelheide. Geïnteresseerden doen mee door een foto in het kader van ‘Alles Kids’ in Zuid-Limburg’ te maken en direct op het facebook prikbord van VVV Zuid-Limburg te ‘posten’. Als ‘vriend’ van VVV Zuid-Limburg blijft men bovendien altijd op de hoogte van leuke tips en acties.

Meer informatie over deze campagne is te vinden op: www.vvvzuidlimburg.nl/kids

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Limburg

 

Reviews lezen over Zuid-Limburg

Meer informatie over Zuid-Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.